Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

10.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný souboj zvládl lépe Josefův Důl


Branky


0

Zajímavý zápas nabídlo sobotní odpoledne ve Smržovce, kde na sebe narazily dva vyrovnané celky tabulky III. třídy - 6. Smržovka B a 4. Josefův Důl. Zápas nabídl divákům celkem pět branek a výhru Josefova Dolu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První jarní utkání okresního přeboru III. třídy přilákalo za krásného, slunného počasí na hřiště ve Smržovce přes šedesát diváků. V prvním poločase byli aktivnější domácí, ale nedařilo se jim překonávat kompaktní domácí obranu a ani brankáře, až v 28.min domácí vsítily po tlaku první branku, ale ještě v závěru poločasu se hostum podařilo skore otočit, kdy obě branky vstřelily  po rychlých brejcích a do kabin se, tak šlo za stavu 1-2. Do druhého poločasu domácí začali náporem, ale nevyrovnali a opět obdrželi branku z brejku, i tak se domácí stále snažili něco udělat s výsledkem a tlačili se do zakončení, hosté dobře bránili a podnikali rychlé protiútoky, které dobře zneškodňoval domácí brankář a i díky němu byla pořád Smržovka ve hře. V 75. minutě domácí snížili na rozdíl jedné branky, ale hosté si závěr zápasu pohlídali a odvezli si cenné tři body. Všech šedesát diváků muselo být potěšeno, protože se zde hrál velmi kvalitní fotbal plný branek a zajímavých příležitostí. Další utkání hraje Smržovka na půdě posledního týmu tabulky Tanvaldu B.



Sestavy


Smržovka B
P. Picka [-] - L. Mička [-] , K. Štěpař [-] , J. Pipek [-] , J. Suchý [-] - F. Frýba [-] , Z. Picka [-] , L. Červenka [-] , M. Štěpánek [-] - P. Augsten [-] , L. Kedroň [-]

Josefův Důl
L. Zvěřina [-] - T. Procházka [-] , T. Volek [-] , P. Kubát [-] , T. Viňák [-] - D. Pávek [-] , A. Čarný [-] , J. Bělohradský [-] , J. Čapek [-] - L. Karaqi [-] , J. Poláček [-]

Místo: Tráva, Smržovka. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.