4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 15:00

5.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí potvrdili, že budou na svém hřišti nebezpeční


Branky


20. V. Hovorka , 78. V. Hovorka (p.) , 82. J. Ondřich , 90. J. Miko
0

Domácí začali soutěž velmi dobře a doma jsou velmi nebezpeční. Celek Zbytin, byť v minulém kole zvítězil, venku na Borových Ladách neměl šanci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas byl ve znamení územní převahy domácích

Opatrný začátek, přinesl vyrovnaný boj, ve kterém se moc nedělo. Hra uprostřed hřiště se snahou o rychlý brejk, to byla taktika obou soupeřů. Domácí měli víc ze hry a snažili se o rychlé kontry. Pomalu se dostávali do hry dobrou kombinací a ohrožovali stále častěji Řehoře v brance Zbytin. To je asi Achillova pata hostujícího celku, kdy ve čtvrtém zápase jim chytal třetí gólman. Borovoladští se čím dál víc tlačili k brance a sílu v koncovce ukázal po dvaceti minutách Václav Hovorka, věkem již fotbalový veterán, to má stále v noze a ukázal proč je útočník par excellance. Domácí se uklidnili a měli i další šance, do poločasu se již nic nezměnilo a tak šli do kabin spokojeni.

Hraničáři nechali diváky v napětí téměř do konce utkání

Druhý poločas měl celek z Borových Lad převahu, kterou ne a ne vyjádřit brankou. Hosté se snažili, ale moc jim to v kombinaci nešlo. Domácí hrají na podzim velmi dobře a jejich taktika s přechodem do brejků vychází. Ne, že by hosté šance neměli, ale do koncovky jim to nešlo a hlavně co měli, to zahodili. Domácí se tlačili k brance Zbytin čím dál víc, ale i oni toho dost zahodili. Když se blížil samotný závěr utkání, ukázalo se ,kdo má víc sil. V 72. minutě se prosadil po druhé v zápase Václav Hovorka a domácí se uklidnili. Tím bylo dáno vše a to ještě domácí diváci za výdrž dostali přídavek v podobě branek v 82. minutě Janem Ondřicem a v poslední přidal ještě hostům na cestu ještě branku Jan Miko.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Borová Lada
Ladislav Miko, hráč: Na začátku zápasu byli hosté lepším týmem a vytvořili si i příležitosti, které neproměnili. Po naší brance, kterou dal Vašek Hovorka jsme se uklidnili. Vše rozhodl druhý gól, ten nám dal jistotu. Potom to již bylo v naší režii, a to jsme ještě mnoho šancí neproměnili.




Sestavy


TJ Hraničář Borová Lada
J. Petráň [-] - V. Hovorka [-] , L. Lebeda [-] , M. Rypl [-] , J. Štěrba [-] , M. Dvořák [-] , J. Miko [-] , M. Horejš [-] , A. Nahodil [-] , S. Mach [-] , L. Miko [-]

TJ Zbytiny
M. Řehoř [-] - A. Lohynský [-] , F. Šnajdr [-] , D. Dyba [-] - P. Hábich [-] , V. Šnajdr [-] , L. Václavík [-] , Š. Novák [-] , P. Lebeda [-] , K. Hettner [-] - I. Kostik [-] -

ŽK: 75. L. Miko - 78. M. Řehoř .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - MIKO Ladislav (N), PARUS Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.