4:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 14:00

11.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Číměř přestřílela Suchdol, všechny branky padly ve druhé půli


Branky


46. Z. Březina , 52. L. Kuchyňka (vl.) , 73. T. Láf , 83. T. Láf - 55. R. Arenberger , 88. R. Gorný
0

V nedělním sychravém odpoledni se střetli rezervní týmy Bystřice a Suchdola. Domácí byli v zápase favoritem a nakonec to potvrdili, ale až ve druhém poločase, kde padlo všech šest branek utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

První poločas patřil fotbalově hostům ze Suchdola. Měli sice územní převahu, ale i z mnoha vypracovaných šancí nevstřelili ani jeden gól. Domácí měli nejvíce příležitost skórovat při rohových kopech, avšak ani jim se první poločas nepodařilo brankově prosadit a tak se odcházelo do kabin za nerozhodného stavu.

Šest branek bylo k vidění ve druhé polovině

Druhý poločas ovšem nabral na obrátkách hned od svého začátku, kdy po rozehrání domácích šel ihned centrovaný míč na Zdeňka Březinu, který proměnil a poslal domácí do vedení 1:0. V 52. minutě rozehrávala Číměř rohový kop a balon se nešťastně odrazil od suchdolského L. Kuchyňky do brány - 2:0. O snížení náskoku se postaral Roman Arenberger, kdy potrestal chybu domácí obrany, obešel golmana Furdaniče a skóroval - 2:1.  Když už to vypadalo že Suchdol vyrovná, přišly branky číměřského Tomáše Láfa v 73. a 83. minutě a bylo téměř dobojováno. Hostům se ještě podařilo snížit na 4:2, kdy Rostislav Gorný vystřelil z rohu malého vápna. Nicméně to byla poslední branková akce a tudíž si Číměř odnáší tři body.

Autor: Marek Čáp



Ohlasy k zápasu



Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Marek Čáp (hráč): Je škoda že si neodvážíme ani bod když jsme byli fotbalovější. Největší chyby byly, že jsme neskórovali první poločas a nechali si na začátku druhého dát rychlý gól.



Sestavy


Číměř
P. Furdanič [-] - J. Feytl [-] (68. V. Hašek [-] ) , R. Sehner [-] (75. F. Náprava [-] ) , M. Veith [-] , J. Kalvas [-] , V. Mol [-] (71. J. Záhorka [-] ) , T. Láf [-] (83. J. Jehnět [-] ) , J. Strejček [-] (57. J. Kaiseršot [-] ) , J. Drábik [-] , Z. Březina [-] , J. Zach [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
M. Dunaj [-] - M. Prášil [-] , R. Gorný [-] , T. Kamiš [-] , L. Štěpánek [-] , D. Trmal [-] , J. Brabec [-] , T. Potěšil [-] (7. K. Trmal [-] ) , L. Kuchyňka [-] , R. Arenberger [-] , M. Čáp [-]

ŽK: 44. M. Veith , 60. J. Feytl .
Hráči zápasu: Z. Březina - R. Gorný .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: CHLAŇ Jaromír - BOČEK Petr, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.