2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

11.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Buk porazil Halámky


Branky


0

Už je to obehraná písnička, protože Halámky opět přicestovaly do Buku v silně kombinované sestavě, kde do základu nastupoval Kuba Bednář, který hrál naposledy za tým Hranic před cca 3 lety a také musel na hřiště i vedoucí J. Samec. Navíc je čekalo malé hřiště, které Halámkám vůbec nesedí. Nakonec se však domácí báli o výsledek a v úplném závěru mohli hosté brát remízu, kdyby paradoxně jejich vedoucí Samec svou střelu lépe umístil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství ovládli domácí

Halámky trápí velká marodka, zaměstnání jejich hráčů a ostatní věci a proto přijeli do Buku v kombinované sestavě. Navíc nemají vůbec v oblibě malá hřiště, které je čekalo i v Buku. Domácí zde umí hrát, daří se jim a začali lépe. Již v 5. minutě se poprvé radovali, když zcela nepochopitelně nechali hosté při rohu volného Ondřeje Schmirlera a ten z bezprostřední blízkosti brankáře Záviše otevřel skóre - 1:0. V 15. minutě předvedli domácí dobrou kombinaci a středem hřiště po sérii přihrávek uháněl osamocený Ondřej Jasanský. Ten si dovedl poradit a zvýšil na 2:0. Snad už popáté během podzimu tak Halámky dostaly dva góly během deseti minut. To už není náhoda, ale naprostá nekoncentrovanost a blamáž. Domácí se samozřejmě uklidnili, zato hosté museli dohánět dvoubrankové manko. O to se poprvé pokusil L. Slavík ve 24. minutě z trestného kopu, ale jeho umístěnou střelu domácí brankář kryl. Střele chyběla razance. Hned vzápětí mohlo být definitivně po zápase, když unikl Jaroš, ale trefil pouze hostující tyč. Domácí pak ještě zazdili některé další šance a skóre tak mohlo být do poločasu daleko vyšší.

Vyrovnaný druhý poločas se šťastnějším koncem pro domácí

Buk si do druhého dějství zřejmě myslel, že se nemůže nic stát a viditelně povolil. Provedl i některá střídání a možná i to bylo příčinou vzestupu nekompletních hostů z Halámek. Jejich oživení pozdvihl Adensam, když v 50. minutě jeho centr olíznul břevno. Špatný zápas neodehrál Kuba Bednář, který nastoupil po cca 3 letech, když předtím působil právě v Hranicích. Chybí mu prozatím herní praxe, ale může být příslibem.  Právě jeho vystřídal v 57. minutě M. Svoboda s cílem se ještě porvat o výsledek a potrápit domácí starší obranu, která byla hratelná. Domácí již nepředváděli to co v první půli a snažili se výsledek spíše kontrolovat. Na druhé straně hostům chyběl především dirigent Jiří Herzog jehož fotbalové myšlení a citlivost v zakončení scházelo. Další jejich negativem bylo potřebné fotbalové štěstí neboť v 70. minutě se nádherně opřel do balonu opět L. Slavík a z trestňáku trefil pouze vnitřní tyč. Míč však k nelibosti hostí putoval přes celou bránu ven. V 80. minutě je srazila další nepříjemnost, když pro zranění musel střídat mladíček Juráň a do hry musel vedoucí mužstva J. Samec. Nikdo jiný již nezbýval. Právě on celou dobu svůj tým povzbuzoval z lavičky a byl u kontaktního gólu Ladislava Slavíka, který se dobře trefil v 82. minutě k tyči 2:1. Buk začal prožívat horké chvilky a hosté víc tlačit na pilu se snahou o vyrovnání. A paradoxně právě J. Samec mohl vyrovnat, když k němu propadla přihrávka směřující na Macha a prakticky v poslední minutě srovnat stav. Jeho střela placírkou směrovaná na delší tyč však minula bránu. Hosté mohli přijít ke šťastné remíze, ale právě to štěstí jim chybělo.

Autor: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Prakticky celý podzim nás trápí zranění a zaměstnání našich hráčů, i přesto si však myslím, že při troše vůle a přístupu by nás mělo jezdit více. Dnes jsme měli na střídání pouze dva hráče včetně mě, hrajeme pokaždé v jiném složení a to se musí projevit. Chyběli nám Herzogové, Novák, Havel, Řežáb a mohl bych pokračovat. Zápas jsem z lavičky vedl také sám, tak nevím, asi už aby byla přestávka. Vůbec nám nesedí malé hřiště plné osobních soubojů a naší hře založené na dostatku místa to nepřeje. Buk je zvyklý na tomto hrát, byl v první půli lepší a mohl jít do kabin i s vyšším rozdílem skóre. Jejich tým částečně omladil a je to znát. Bude nepříjemný pro každého. Ve druhém poločase však znatelně polevil, vystřídal a my ožili. Do zápasu jsme se dostali kontaktním golem Ládi Slavíka a kdybych nebyl tak unáhlený mohl jsem i vyrovnat. Nechtěl jsem však narvat střelu nártem a přestřelit a volil jsem placírku, která však minula bránu. Sypu si popel na hlavu, ale přiznávám, že tato remíza by byla hodně šťastná. Za nás poprvé nastoupil Kuba Bednář a nevedl si špatně, snad bude příslibem. Zápas se jinak hrál bez zákeřností a dost fair play. O to víc mne mrzí chování domácích hráčů po zápase, když v jejich skandovaní po výhře sprostě uráželi náš tým. To na fotbal nepatří.



Sestavy


AC Buk
L. Vondrák [-] - F. Tomšík [-] , O. Schmirler [-] - P. Smrž [-] , J. Kocourek [-] (89. L. Šenkýř [-] ) , J. Jaroš [-] (70. J. Koranda [-] ) , O. Jasanský [-] - M. Šenkýř [-] - L. Vondráček [-] , M. Kučera [-] (57. M. Augustín [-] ) , L. Moták [-]

TJ Sokol Halámky/Hranice
D. Záviš [-] - J. Macho [-] , P. Kollmann [-] - R. Adensam [-] - T. Trsek [-] , L. Slavík [-] - J. Bednář [-] (57. M. Svoboda [-] ) , M. Slavík [-] , P. Kubák [-] , K. Juráň [-] (80. J. Samec [-] ) , R. Duda [-]

ŽK: 68. O. Schmirler - 9. L. Slavík , 13. M. Slavík , 27. T. Trsek , 70. P. Kollmann , 73. D. Záviš , 75. R. Duda .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - JANÁK Pavel, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.