1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

11.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby ve Strmilově vyhrála Studená


Branky


0

Na derby do Strmilova zajížděla první Studená. Hosté si určitě chtěli odvézt všechny body, ale i když se strmilovským nedaří tak bylo jasné, že nedají body zadarmo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

V dalším zápase studenští odjížděli do nedalekého Strmilova. Ačkoli na tom domácí nejsou dvakrát dobře, co se bodů týče, čekal se vyrovnaný duel, jak již to ve vzájemných zápasech bývá. Bez obránců Bartoně a Popelínského šel do rizika kapitán Adamec, na hřišti ovšem bohužel vydržel slabou půlhodinu. Domácí nastoupili po delší době i se Šubou, stále chyběl distancovaný Procházka. Od začátku zápasu hosté byli aktivní a domácí přehrávali. Ti nedokázali vepředu udržet balón a valil se na ně jeden útok za druhým. V 7. minutě z přímého kopu Šimánek orazítkoval tyč. Ve 12. minutě dokázali Přibyl se Šárou i pod tlakem hrát konstruktivně a byla z toho kolmá přihrávka na Libora Dvořáka a ten z boku prostřelil Bláhu - 0:1. V 15. minutě přišla velmi pěkná kombinace domácích na jejímž konci byl Ondřej Nečeda - 1:1. Od tohoto momentu Strmilov ožil, vyrovnání pro Studenou přišlo přiliš brzy. Začal se hrát velmi důrazný, ale korektní zápas, oba týmy bojovaly na maximum. Ve 28. minutě hosté přišli o kapitána Adamce, kterému se obnovilo zranění. Ve 33. minutě měl velkou šanci Dvořák, ale neproměnil, ve 36. minutě mohl strhnout vedení na stranu Strmilova Nečeda, jeho hlavičku Kadlec s vypětím všech sil vyrazil. Ve 41. minutě se Dvořák vyhnul ofsajdové pasti a postupoval sám na golmana, ale Bláha svůj tým podržel a tak se do kabin odcházelo za nerozhodného stavu.

Hosté odvážejí všechny body

Začátek druhého poločasu studenští začali opět lépe, po odraženém balónu tvrdě pálil Makovička vedle, v 51. minutě střílel Dvořák, Bláhovi balón podklouzl pod rukama, bohužel mířil těsně vedle. V 54. minutě se ocitl Šimánek ve vyložené šanci, ale branka z toho nebyla. Za tři minuty tentýž hráč z přímého kopu trefil tyč. Šancí spousta, gól visel ve vzduchu. V 60. minutě se Josef Šimánek uvolnil za vápnem a nechytatelnou střelou konečně vstřelil branku - 1:2. Po gólu se hra opět vyrovnala, odehrávala se hlavně mezi vápny. Domácí postupem času dlouhými nákopy na Nečedu začali mít mírně navrch. Za pomoci větru byl každý balón nebezpečný. V 67. minutě Šubův roh prolétl až na zadní tyč, kde domácí stříleli nebezpečně vedle. Vetší šance už nepřicházely, ani na jedné straně a tak když domácí nevyužili poslední střelu z dobré pozice pět minut před koncem, utkání tedy skončilo 2:1.

Autor: Petr Adamec

Statistiky zápasu:

Střely na bránu - 4:6

Střely mimo - 5:6

Rohy - 5:4

ŽK - 1:2



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Strmilov
Ondřej Nečeda (hráč): Věděli jsme, že Studená je silný tým a nám se teď vůbec nedaří, chtěli jsme ale zabojovat a doma získat alespoň jeden bod. Myslím, že utkání bylo vyrovnané jak v první tak v druhé půlce, oba týmy měly dost šancí, bohužel pro nás soupeř proměnil o jeden gól více.

FK Studená
Petr Adamec (trenér): Klasické derby a velmi důležité tři body pro nás. Potřebovali jsme už konečně zabrat i venku, což se povedlo. Velkých šancí jsme měli více, ale neproměnili jsme je a na konci jsme naštěstí vítězství uhájili. Máme problémy se složením obrany, někteří hráči nastupují se sebezapřením, o to víc klobouk dolů před nimi, jak jsme zápas odpracovali. Příští týden hrajeme doma poslední podzimní zápas s Hlínou, který bude derniérou pro naše hřiště před rekonstrukcí.



Sestavy


TJ Jiskra Strmilov
A. Bláha [-] - M. Lehejček [-] , T. Holec [-] - P. Šuba [-] , M. Novák [-] , J. Hanzal [-] , D. Hanzal [-] , Z. Popelka [-] , J. Hačka [-] - O. Nečeda [-] - T. Dohnal [-]

FK Studená
O. Kadlec [-] - T. Přibyl [-] , M. Šimánek [-] , L. Makovička [-] , D. Adamec [-] (28. K. Reidl [-] ) - P. Maška [-] , M. Pelej [-] , J. Šimánek [-] , J. Šára [-] - L. Dvořák [-] , K. Mitas [-] -

ŽK: 33. P. Šuba - 84. O. Kadlec , 90. K. Mitas .
Hráči zápasu: O. Nečeda - J. Šimánek , O. Kadlec , L. Dvořák .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: CHVÁLA Michal - ŠŤASTNÝ Jiří, KOPEČNÝ Robin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.