2:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2017 13:30

10.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce měla Stará Hlína co dělat, ale tři body vydřela


Branky


7. H. Brandl , 41. Z. Fišer - 13. J. Mašek , 84. M. Vonka , 90. M. Vonka
0

Náročný program čekal obě mužstva. Museli totiž sehrát během dvou dnů dvě utkání, jelikož se toto utkání kvůli nepříznivému počasí odložilo. Hosté ze Staré Hlíny nakonec přestříleli domácí a otočili nepříznivý stav zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí překvapivě vyhráli první poločas

Zápas začal za vydatného a stálého deště a ten proměnil hrací plochu v jedno velké bahno. Tudíž se nehrál fotbal, ale boj. Domácí hráči byli důraznější v osobních soubojích a šli v 7. minutě do vedení, když se trefil Hynek Brandl. Jejich vedení však vydrželo pouze pět minut, když se ve 13. minutě trefil z volného přímého kopu Jiří Mašek - 1:1. Hrál se boj o každý míč, při pokusu hostí o nějakou kombinaci je zastavil terén. Domácí hráli velmi jednoduše a důrazně a nepouštěli favorita ze Staré Hlíny do vážnějších šancí. Naopak ve 41. minutě udeřili podruhé a díky Zdeňku Fišerovi se dostali do vedení 2:1. Poločas tak skončil trošku překvapivým vedením domácích.

Hosté otočili nepříznivý stav a odváží všechny body

Ve druhém poločase bahnové války si vytvořili hosté, kteří přidali na důrazu, neustálý tlak, a tak se hrálo pouze na polovině domácích. Hosté si začali vypracovávat brankové příležitosti, které se jim však nedařilo zužitkovat. Nejprve spálil velkou šanci V. Hadač, kterého zradil v zakončení terén. Maškovo únik vychytal domácí brankář, Kadlec mířil nad a M. Pfeifer několikrát ohrozil domácí svatyni. Na vyrovnávací branku se tudíž čekalo až do 84. minuty, kdy Mojmír Vonka dorazil střelu za záda domácího brankáře – 2:2. Stará Hlína se ještě snažila získat všechny body a šla více za vítězstvím než její soupeř. Odměnou jí byla branka v samém závěru. V 90. minutě vyrazil domácí brankář střelu M. Pfeifera před sebe a dobíhající Mojmír Vonka usměrnil míč do sítě a svou druhou brankou v zápase dokonal obrat. Hosté si tak odvezli všechny tři body.



Ohlasy k zápasu



FK Stará Hlína
Jan Hrubý: Ve druhém utkání tohoto víkendu nás čekal soupeř z opačného pólu tabulky a měly to tak být povinné tři body. Jenže to co se odehrávalo ve Starém Hobzí mělo vzhledem k počasí a terénu s fotbalem pramálo společného. Naše vítězství se nerodilo vůbec jednoduše, protože houževnatý soupeř bojoval o každý míč, což nám dělalo problémy. Nakonec se nám podařilo zaplať pánbůh vítězství vydřít. Hráči zaslouží pochvalu, protože bojovali až do konce a bylo na nich vidět, že toto utkání chtějí za každou cenu vyhrát.



Sestavy


TJ Dyje Staré Hobzí
L. Vlasák [-] - J. Peterek [-] , H. Brandl [-] , H. Bican [-] (60. P. Zejda [-] ) , P. Distl [-] - Z. Fišer [-] , A. Veverka [-] , D. Malášek [-] , M. Distel [-] - O. Lička [-] , B. Brůžek [-] (70. M. Bican [-] )

FK Stará Hlína
J. Chalupský [-] - P. Makovička [-] (46. M. Pfeifer [-] ) , M. Šauer [-] , P. Hadač [-] , R. Jičínský [-] , J. Šimkovský [-] - R. Chmátal [-] , J. Mašek [-] , M. Vonka [-] , V. Hadač [-] (58. P. Šauer [-] ) - S. Kadlec [-]

ŽK: 35. P. Distl - 55. M. Šauer , 90. M. Vonka .
Počet diváků: 23. Rozhodčí: MACHÁČEK Patrik - MELZOCH David, MACHÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.