2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

10.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velenice porazily Strmilov a jsou čtvrté


Branky


0

České Velenice přivítaly na domácím hřišti trápící se Strmilov. Hosté nejsou vůbec v dobrém rozpoložení a bohužel to ukázali i ve Velenicích, kam přijeli pouze s jedenácti hráči. Domácí v utkání dominovali, ale tuto převahu dokázali potvrdit jen dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho (vedoucí mužstva): V první části utkání byl Strmilov aktivnější a měl i více míč na svých kopačkách, ale žádné výrazné šance ke skórování si nevytvořil. Z naší strany byla hra málo pohledná a plná nepřesností. Někteří naši hráči si na hřišti dělali co chtěli. První světlý moment přišel po ose Kotrba - Zemánek, kdy druhý jmenovaný naservíroval míč před prázdnou branku Pavlovi Arvajovi, který ve 12. minutě otevřel skóre utkání. Druhá branka přišla jako přes kopírák, kdy Kotrba našel Varšányiho a ten naservíroval míč ve 44. minutě před prázdnou branku Zemánkovi, který zvýšil na 2:0.Druhá polovina utkání byla z naší strany určitě lepší. Soupeř se na naší polovinu dostával sporadicky. My jsme si vytvořili několik brankových příležitostí, které většinou režíroval aktivně hrající Kotrba. Branku se nám z žádné z nich vstřelit nepodařilo a tak utkání skončilo výsledkem z prvního poločasu. Je vidět, že v podstatě celý podzim hrajeme bez klasických hrotových hráčů, které máme na dlouhodobé marodce. Věřím, že na jarní část soutěže budou kluci zdravotně v pořádku a naše produktivita půjde výrazně nahoru.

TJ Jiskra Strmilov
Ondřej Nečeda (hráč): Dlouho se nám nedaří, jen tak tak slepíme tým dohromady na zápasy. Do Velenic jsme jeli pouze s 11 hráči a to za nás hrál trenér a vedoucí mužstva, takže jsme se báli ostudy. Myslím, že jsme bojovali co to šlo, v první půlce si myslím, že hra byla vyrovnaná. V druhé půlce už nám ubývaly síly a soupeř si pohlídal vedení. Chci pochválit kluky, že jsme to nevzdali a že jsme bojovali až do konce.



Sestavy


TJ Lokomotiva České Velenice
B. Maroušek [-] - J. Kotrba [-] , P. Arvaj [-] , Z. Zlamšídlo [-] (64. J. Vetrák [-] ) , V. Samec [-] , M. Varšányi [-] (56. P. Arvaj [-] ) , J. Bittengl [-] (71. J. Mikl [-] ) , F. Dvořák [-] , M. Srpek [-] , P. Zemánek [-] , O. Haumer [-] (81. M. Lehrmann [-] )

TJ Jiskra Strmilov
A. Bláha [-] - M. Lehejček [-] , K. Urbánek [-] , J. Dvořák [-] - M. Novák [-] , J. Hanzal [-] , D. Hanzal [-] , Z. Popelka [-] , J. Hačka [-] - R. Kopečný [-] , O. Nečeda [-]

ŽK: 82. M. Srpek - 69. M. Lehejček .
Hráči zápasu: J. Kotrba .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: CHLAŇ Jaromír - BUMBA František, ROUS Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.