2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

9.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Studená prohrála v Buku a klesla až na třetí pozici


Branky


0

Favorit ze Studené sehrál další obtížné utkání, tentokrát v Buku. Nováček soutěže se v OP nebojí a ukazuje, že se může měřit i s týmy z předních příček tabulky. Domácí se díky výhře posunuli na druhé místo a vedoucí Studenou poslali až na bronzovou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil nerozhodně

Studenští odjížděli do Buku s vidinou absencí sedmi hráčů, kteří za normálních okolností hrají v základní sestavě - Adamec, Bartoň, Dvořák, Šára, Lindourek, Pospíšil, Grausam. Do zápasu nastoupili i kluci, kteří v té základní sestavě chyběli několik sezón. Od začátku hosté hráli aktivně, museli tak chybějící kvalitu nahradit bojovností, což se dařilo. Již v 7. minutě Maška napadal domácí rozehrávku, povedlo se mu zablokovat odkop domácí obrany, míč se dostal ke Karlu Mitasovi a ten tváří v tvář golmanovi nezaváhal a jesličkami vsítil vedoucí gól - 0:1. Nadále se hrál hlavně bojovný zápas na malém hřiští. Ve 14. minutě domácí golman vykopával balón z ruky, dlouhý pas se dostal k Jakubu Jarošovi, ten dostal až příliš prostoru, balón zpracoval, obtočil se okolo Popelínského a pěknou střelou zpoza vápna nedal Kadlecovi šanci - 1:1. V prvním poločase si studenští vypracovali ještě dvě velké šance, v jedné byl sám před golmanem Šimánek, golman Vondrák však jeho střelu vyrazil, minutu před poločasem byl na vápně sám před golmanem Mitas, místo tvrdé střely nebo postupu vpřed přišla velmi slabá střela. Poločas tak skončil bez branek.

Domácí nakonec berou tři body, hrdinou se stal Jakub Jaroš

Druhý poločas začal vedoucí brankou domácích, kdy se 56. minutě opět na levé straně uvolnil Jakub Jaroš a střelou z 20 metrů poslal domácí do vedení - 2:1. Po vedoucí brance hosté začali překvapivě jasně Buk přehrávat a přicházely i šance. V největší z nich v 76. minutě selhali v koncovce Danyi s Mitasem, kdy byli sami dva před golmanem, ale místo důrazného zakončení si přihrávali, obrovská šance na vyrovnání. Před koncem měl ještě Buk svou snad jedinou šanci, kdy do již otevřené obrany vlétl Marek Šenkýř, obstřelil golmana Kadlece, míč mířící do brány vykopl na poslední chvili Pelej. Domácí tak zvítězili, nutno dodat, že velmi nekompletní celek Studené si minimálně bod zasloužil.

Autor: Petr Adamec

Stastiky zápasu:

Střely na bránu - 5:8

Střely mimo - 4:7

Rohy - 3:8

ŽK - 1:2



Ohlasy k zápasu



FK Studená
Petr Adamec (trenér): Dneska to byl ten zápas, od kterého moc neočekáváte, protože ty absence jsou už brutální a po jednom očku už vyhlížíme zimní pauzu. Některé týmy by možná s absencí 7 hráčů základu ani k zápasu neodcestovali. O to víc jsem dneska překvapen, jak jsme se prezentovali. I přes prohru, kterou jsme si nezasloužili, jsem spokojen. Pokud bychom dneska měli např. jen Adamce s Dvořákem k dispozici, 100% bychom odjížděli se třemi body. To jsme ovšem neměli proto gratuluji Buku k vítězství.



Sestavy


AC Buk
L. Vondrák [-] - L. Moravec [-] , O. Schmirler [-] , P. Jon [-] , F. Tomšík [-] - J. Jaroš [-] (90. P. Smrž [-] ) , P. Lexa [-] (56. L. Moták [-] ) , J. Kocourek [-] , O. Jasanský [-] - M. Šenkýř [-] , M. Razima [-] (69. M. Kučera [-] ) -

FK Studená
O. Kadlec [-] - L. Makovička [-] , M. Pelej [-] , R. Popelínský [-] (79. P. Šimek [-] ) , M. Šimánek [-] - P. Maška [-] (87. J. Krizan [-] ) , K. Reidl [-] (84. L. Šamal [-] ) , J. Šimánek [-] , T. Přibyl [-] - K. Mitas [-] , L. Danyi [-] -

ŽK: 11. O. Schmirler - 18. K. Reidl , 81. M. Pelej .
Hráči zápasu: J. Jaroš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Náprava Miroslav - HOTOVÝ Leoš (N), LINDOUREK Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.