M. Lehejček 63. (p.)
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

9.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína odváží všechny body ze Strmilova a je první


Branky


63. M. Lehejček (p.) - 17. R. Chmátal , 70. P. Hadač , 77. M. Pfeifer
0

Stará Hlína zajížděla na horkou půdu do Strmilova, odkud se body nevozí lehko. Hosté jsou ale ve formě, takže byli určitě mírným favoritem zápasu, což také potvrdili a díky výhře se dostali na první místo tabulky a k tomu mají ještě listopadovou dohrávku k dobru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chmátal vstřelil jedinou branku poločasu

Zápas začal územní převahou domácích, ale pozorná a poslední zápasy výborně fungující obrana Staré Hlíny opět pracovala velmi dobře. Ve 14. minutě tak udeřili hosté, když jejich první šanci v utkání dokázal proměnit Radek Chmátal, který nejprve trefil tyč a následnou dorážkou propálil vše, co mu stálo v cestě - 0:1. Tato branka domácí trochu zmrazila a hra se vyrovnala. Do další velké šance se dostal opět Chmátal, ale tentokrát tváří v tvář domácímu brankáři neuspěl. Strmilov se snažil překonat pevnou obranu hostů především nákopy a centry do vápna na svého vysokého útočníka, ale hosté zvládali balóny odvracet, vyjma 33. minuty, kdy svůj tým podržel Chalupský. Ve 45. minutě mohl po rohovém kopu navýšit skóre pro Starou Hlínu Pavel Rychlý, ale hlavou jen těsně minul domácí svatyni. Poločas tak skončil lépe pro hostující Starou Hlínu.

Stará Hlína si dokráčela pro tři body

Druhý poločas se odehrával v podobném duchu jako ten první. Domácí borci měli větší držení míče, ale šance ke skórování si vytvářel hostující celek. V 57. minutě vystřelil tvrdou střelu Rychlý, kterou vyrazil domácí brankář k volnému Kadlecovi, ten ke smůle Staré Hlíny napálil svou dorážku do tyče. V 62. minutě poslali domácí centr do vápna, kde jejich hráč byl dle rozhodčího faulován a kopala se velmi přísná penalta. Tu domácí obránce Martin Lehejček s naprostým přehledem proměnil – 1:1. Tento trochu sporný moment nakopl hosty k ještě většímu nasazení a odměnou jim byla krásná branka. V 70. minutě se k trestnému kopu ze 40 - ti metrů postavil Petr Hadač a bombou, která by utrhla ruce, nedal domácímu gólmanovi šanci a strhl vedení na stranu Staré Hlíny – 1:2. V 77. minutě dal definitivní tečku utkání Miroslav Pfeifer, který utekl domácí obraně a svůj nájezd proměnil – 1:3. Hosté si už po této brance výsledek pohlídali, i když v 90. minutě vytáhl hostující brankář Chalupský reflexivní zákrok proti domácí hlavičce a svůj tým opět podržel. Stará Hlína si připsala další důležité vítězství a díky ztrátě Studené v Buku se prokousala do čela přeboru.

AUTOR: Jan Hrubý



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Strmilov
Jan Hrubý: V sobotu jsme nezačali dle našich představ a nechali soupeře kombinovat. I přesto jsme se dokázali prosadit jako první a od úvodní branky se naše nasazení změnilo a hráči udělali pro vítězství vše. Soupeř měl sice více míč na svých kopačkách, ale my byli velmi nebezpeční v brejkových situacích a utkání mohlo klidně skončit vyšším rozdílem. Ve dvou důležitých momentech nás podržel Chalupský. Bylo to velmi těžké utkání a Strmilov určitě nepatří do pater tabulky, ve kterých se momentálně nachází.

FK Stará Hlína
Jan Kubíček (hráč): Naše poslední zápasy jsou všechny jako přes kopírák. Nezačneme úplně špatně, ale dostaneme branku jako první a je pro nás po zápase. Se Starou Hlínou to nebylo jiné. Drželi jsme balon, dobře kombinovali a snažili se dostávat přes dobře organizovanou obranu hostí. Pak však přijde 20. minuta, smolně odražený míč, první šance hostů a my prohráváme. Druhý poločas jsme se snažili výsledek zvrátit, ale příliš šancí jsme si nevytvářeli. Hosté dobře bránili, podnikali nebezpečné brejky a ty také proměňovali. Už aby podzimní část sezóny skončila. Na jaře nás bohužel bude čekat boj o záchranu.



Sestavy


TJ Jiskra Strmilov
A. Bláha [-] - M. Lehejček [-] , T. Dohnal [-] , J. Dvořák [-] - P. Strouhal [-] (40. T. Holec [-] ) , M. Novák [-] , J. Hanzal [-] (80. M. Přibyl [-] ) , D. Hanzal [-] , J. Kubíček [-] , Z. Popelka [-] - O. Nečeda [-]

FK Stará Hlína
J. Chalupský [-] - J. Šimkovský [-] , P. Hadač [-] , M. Šauer [-] , P. Makovička [-] - R. Chmátal [-] , V. Hadač [-] , M. Vonka [-] (66. M. Pfeifer [-] ) , P. Šauer [-] - S. Kadlec [-] , P. Rychlý [-]

ŽK: 68. T. Holec , 69. M. Lehejček .
Hráči zápasu: P. Rychlý , P. Hadač .
Počet diváků: 32. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - KOPEČNÝ Robin (N), RYCHLÝ Drahomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.