Kunžak konečně vyhrál, porazil Novosedly


Branky


0

Domácí mužstvo Kunžaku už potřebovalo nutně bodovat. Na jejich hřiště zavítaly Novosedly, kterým se v posledních zápasech celkem daří. Utkání slibovalo zajímavou zápletku, skutečnost ovšem byla jiná a kunžačtí jednoznačně vyhráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas vyhráli domácí

Do první vážnější šance se dostali hosté, když od Poborského převzal nahrávku podél lajny Voldřich, ale jeho střela mířila kolem vzdálenější tyče. Po dvaceti minutách hry střílel těsně vedle tyče domácí Hudziec. Poté stříleli nebezpečně také Voldřich a Poborský. V 34. minutě vystřelil nenápadně Pavel Ferdan a jeho střela skončila za zády golmana Michala. Potom dvakrát ohrozil hostujícího golmana Hudziec. Pět minut před přestávkou si před šestnáctkou nechal jednou skočit balon Ondřej Vlásek a parádní ranou k tyči nedal Michalovi šanci - 2:0. Pak mohli dát domácí ještě jeden gol, ale přihrávku na zadní tyč neusměrnil skluzem Hudziec do odkryté branky domácích, a tak šlo do kabin za dvoubrankového vedení Kunžaku.

Kunžak vyhrál rozdílem třídy

V 52. minutě měli obrovskou šanci ke zvýšení skóre domácí, ale míč směřující do prázdné branky vykopl z brankové čáry Čuta. Pak se střeleckými pokusy připomenuli na jedné straně Vlásek a na druhé Mládek. V 57. minutě trefil Sulimenko tyč. Za další čtyři minuty chytil Michal Vláskovi další vyloženou příležitost. V 64. minutě trefil Sulimenko další tyč, odražený balon střílel další hráč do Michala a od něj odražený míč střelili domácí hráči nad branku. Minutu na to zlikvidoval novosedelský brankář další vyloženou šanci domácích. Pak se také ozvali hosté, když Kubo poslal do ulice Voldřicha, ten ale střílel těsně vedle. V 72. minutě přetížená obrana hostů již nevydržela a po trestném kopu Vláska se hlavou k tyči trefil Yurii Sulimenko a bylo to 3:0. Šest minut před koncem vyslal Poborský znovu Voldřicha, jeho střela však přeletěla branku domácích. Poslední velkou šanci měli domácí, ale Rokyta z jasné pozice minul branku Novosedel a Kunžak tak mohl slavit zasloužené vítězství.

Autor: Pavel Fryš



Ohlasy k zápasu


TJ Kunžak
Pavel Ferdan (hráč): Do zápasu jsem šli s tím, že musíme vyhrát. Myslím, že od začátku jsem ukazovali, že na to máme a opravdu chceme, to jsme v první půli potvrdili dvěma góly. Ovšem druhý poločas jsme zase ukazovali, že máme problém s proměňováním šancí a hrozilo, že soupeř dá gól a kdoví, co by to s námi udělalo. Naštěstí se nám podařilo přidat gól a konečně zvítězit, ovšem pokud takto budeme zahazovat šance budeme mít, co dělat v dalších zápasech.

SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš (vedoucí mužstva): První půlhodina byla celkem vyrovnaná. Obraz hry se změnil až po prvním laciném golu. V druhém poločase už domácí dominovali, ale zahazovali jednu šanci za druhou. Nás v mnoha případech zachránil skvělými zákroky brankář Michal a odčinil tak zaváhání při prvním golu. Jen v druhé půlce chytil čtyři jasné goly. Náš výkon byl hodně limitovaný zdravotním stavem hráčů. Dva nastoupili nedoléčeni, další dva po dlouhé pauze a jeden se nám zranil během utkání. Doufám, že se do příště dáme do kupy a získáme tři body. Ještě bych chtěl pochválit Míru Čutu, který nastoupil po půlroční pauze a patřil k našim nejlepším hráčům.



Počet diváků: 53. Rozhodčí: BOČEK Petr - LOULA Vladimír, FERDAN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.