Hobzí doma přehrálo Strmilov a bere tři body


Branky


11. O. Lička , 18. Z. Fišer , 71. P. Distl , 80. O. Lička - 54. M. Novák , 87. O. Nečeda (p.)
0

Staré Hobzí na domácí půdě umí a na vlastní oči se o tom v neděli přesvědčila strmilovská Jiskra. Domácí nemají ideální formu a zápas se Strmilovem jim měl dopomoct k lepším zítřkům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Strmilov
Jan Kubíček (hráč): Zápas jsme začali poměrně aktivně, byli více na míči a snažili se soupeře zatlačit. To se nám ovšem dařilo pouze do první šance domácích, kdy jsme byli nedůrazní před naší brankou a poprvé inkasovali. Oba týmy se pak uchýlily ke dlouhým nákopům, takže zápas nabízel hlavně plno soubojů nežli fotbalové krásy. Druhý poločas začal obdobně jako ten první. Chtěli jsme domácí zatlačit, místo toho však přišla chyba skoro na půli hřiště a Hobzí navýšilo své vedení. Výsledek jsme sice dokázali zkorigovat, ale na vítězství to tentokrát nestačilo. Šancí jsme si vytvořil dost, bohužel je nedokážeme proměňovat a navíc děláme veliké chyby v obraně. Hobzí hrálo s větším nasazením a po zásluze zvítězilo.



Sestavy


TJ Dyje Staré Hobzí
L. Vlasák [-] - P. Zejda [-] , J. Peterek [-] , P. Distl [-] , H. Bican [-] - D. Malášek [-] , M. Distel [-] , Z. Fišer [-] - B. Brůžek [-] , O. Lička [-] , Z. Bican [-] (36. R. Přikryl [-] )

TJ Jiskra Strmilov
A. Bláha [-] - M. Lehejček [-] , T. Dohnal [-] , J. Dvořák [-] , T. Holec [-] (60. M. Dohnal [-] ) - M. Novák [-] , J. Hanzal [-] , D. Hanzal [-] , J. Kubíček [-] , Z. Popelka [-] - O. Nečeda [-]

ŽK: 66. D. Malášek , 73. O. Lička , 79. H. Bican , 88. L. Vlasák - 60. M. Novák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vican Miroslav - SVOBODA Jan, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.