2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:30

8.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlum pomalu sbírá body, tentokrát odvezl jeden ze Suchdola


Branky


0

Suchdolská rezerva přivítala na svém hřišti poslední tým okresu Chlum. Domácí měli jasný cíl a tím jsou tři body. Hosté, kteří překvapivě porazili první Studenou šli do zápasu s tím, že můžou jen překvapit. Nakonec utkání skončilo dělbou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas vyhráli domácí

Od začátku byl aktivnější Suchdol. Snažil se hrát kombinační hru a dostával tak Chlum pod tlak. V 17. minutě si udělal výlet do vápna domácí P. Krejčí, který byl faulován a Martin Matějček nařízenou penaltu proměnil - 1:0. Hosté ve hře nepolevili, naopak. Vypracovali si pár šancí, avšak žádnou s úspěšnou koncovkou. Vsítit další gól se povedlo domácímu Lukáši Štěpánkovi, který po přihrávce do běhu propálil chlumeckého gólmana Valeše. Ve 34. minutě tak tabule ukazovala 2:0. Do konce poločasu už se nic závažného nestalo a první dějství tak skončilo vedením domácích.

Hosté dokázali nepříznivý stav zlomit

Do druhého poločasu chlumečtí vstoupili ještě s větší aktivitou, která jim přinesla své ovoce. V 58. minutě dostal přihrávku na malé vápno Jiří Hájek a střelou se nemýlil. Stáhl vedení Suchdola na 2:1. Hra probíhala vyrovnaně na obě strany. Už to vypadalo, že si domácí odnesou tři body nebýt v 89. minutě Tomáše Smetany, který po centru do vápna překonal suchdolského brankaře Kanděru. Chlumu se tedy na poslední chvíli podařilo vyrovnat na 2:2 a oba týmy si odnášejí po bodu. Hosté z Chlumu jsou tak stále poslední a budou mít ještě plné nohy práce.

Autor: Marek Čáp



Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Marek Čáp (hráč): To bezchybné zakončení, které jsme měli minulý týden, nám opět chybělo. Dostali jsme se do mnoha šancí, ale bohužel se nám je nepodařilo proměnit a doplatili jsme na to. Nicméně Chlum zaslouží pochvalu za bojovnost až do konce.




Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - T. Kamiš [-] , R. Gorný [-] , L. Štěpánek [-] (79. D. Trmal [-] ) , P. Krejčí [-] (84. P. Gladics [-] ) , J. Brabec [-] , M. Havelka [-] (46. M. Čáp [-] ) , F. Rácik [-] , L. Kuchyňka [-] (70. K. Trmal [-] ) , M. Matějček [-] , D. Čáp [-] (46. M. Dunaj [-] )

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
S. Valeš [-] - T. Smetana [-] , J. Březina [-] , T. Šniager [-] , J. Hájek [-] , T. Bednář [-] , M. Němeček [-] , M. Novák [-] , P. Eliáš [-] , M. Čáp [-] , L. Řepa [-]

ŽK: 78. M. Čáp - 16. P. Eliáš .
Hráči zápasu: R. Gorný - T. Smetana .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hanes Tomáš - CHLAŇ Jaromír, BICEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.