3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 16:00

7.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž si doma poradila s Halámky


Branky


0

Halámky odjížděly do Stráže bohužel opět v kombinované sestavě, když jim na marodku přibyli klíčoví záložníci a další nastupovali po zranění. Když jim po 5-ti minutách odstoupil se sebezapřením hrající M. Slavík, bylo zle. I přes toto všechno podali hosté dobrý výkon, místy byli lepším týmem, bohužel neproměnili hotové šance a domácím se tak stačilo třikrát trefit mezi tyče za celý zápas a vyhrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli převahu, ale gólově se neprosadili

Již ve 2. mintě se dostal do úniku L. Slavík, ale byl zastaven špatně odmávaným ofsajdem, který i ze strany domácích fanoušků byl potvrzen, že nebyl. Oslabené Halámky srazila další nepříjemnost, když se sebezapřením a zraněním hrající M. Slavík musel hned v 5. minutě střídat, ale nevzdávaly se. V 17. minutě se poprvé měnilo skóre, když po nevinné akci z levé strany poslali domácí centr do vápna, kde se po drobné skrumáži nejlépe zorientoval velmi zkušený Vlastimil Čurda a střelou po zemi k tyči nedal žádnou šanci Závišovi v bráně hostí - 1:0. Ihned o minutu později mohl odpovědět agilní L. Slavík, když jeho obránci propadl balon a on uháněl sám. Bohužel jeho tvrdá střela minula těsně domácí branku. Ve 25. minutě zkoušel své štěstí opět L. Slavík střelou ze vzdálenosti 25 metrů z trestného kopu. Dobře umístěnou ránu k tyči vyrazil Jedlička na roh. Ve 27. minutě se probil do vápna R. Herzog, tvrdě vystřelil, ale Jedlička byl opět na místě. No a stejný hráč ve 32. minutě výborně přehodil domácího gólmana, který vyběhl, když za domácí obranu znovu propadl míč. Balon ke vší smůle hostí opět těsně minul branku. Hosté tedy mohli nejenom vyrovnat, ale v klidu jít do vedení, kdyby své šance proměnili. Jenže na kdyby se nehraje a ve 33. minutě mohlo být pro ně hůře. To mohl po chybě v obraně podruhé skórovat Čurda, ale tentokrát přestřelil. Co se nepovedlo Čurdovi, tak napravil ve 39. minutě Lukáš Stejskal, který prošel z levé strany jako nůž máslem a ze druhé střely mezi tyče dal druhý gól - 2:0. Pro domácí produktivita jako hrom, pro hosty zlý sen, když především na tyto dva hráče domácích Stejskala a Čurdu byli upozorňováni a právě tito dva se dokázali prosadit.

Domácí si tři body pohlídali

Do druhé půle nastoupili hosté s pozměněnými posty s cílem co nejdříve vstřelit kontaktní branku, ale dnes jim zkrátka nebylo přáno. V 51. minutě z téměř nulového úhlu vrátil balon na vápno T. Trsek, ale osamocený Svoboda jej hlavičkoval mimo bránu domácích. Definitivní odpověď přišla záhy, když se ke třetí střele mezi tyče dostali domácí a potřetí skórovali, trefil se Tomáš Koudelka v 56. minutě - 3:0. Opaření hosté nevěřícně kroutili hlavou co oni sami dokázali spálit a co naopak domácí proměnili. Do čeho kopli to jim tam spadlo. V 75. minutě se schylovalo k debaklu, když do té doby bezchybný sudí Macháček odpískal záhadnou a velmi přísnou penaltu ve prospěch domácích. Tu si postavil gólman Jedlička, ale měl zůstat raději v bráně, to mu jde lépe, neboť vysoko přestřelil. Potvrdil tak domněnku sporné penalty. Hosté se již k ničemu vážnějšímu nedostali a tak i když v oslabené sestavě utrpěli lekci z produktivity. Stráž nebyla lepší, jen dokázala ze všeho skórovat.

AUTOR: Jiří Samec

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Martin Zvára (hráč): Opět jsme do zápasu nastoupili bez několika dlouhodobě zraněných opor. Což se trochu i projevilo v prvním poločase, kdy měl soupeř více šancí ke skórování. Nás ovšem, jako poslední dobou již tradičně, podržel gólman Jedlička. Útočné výpady našeho mančaftu byly vesměs všechny přetaveny v gól a tak se zrodila poměrně hladká výhra 3:0. A to jsme ještě odmítli výhodu pokutového kopu a jako v zápase se Studenou jsme ho opět neproměnili. Oba celky odehrály utkání v nekompletních sestavách a hrál se fotbal pouze průměrné úrovně. Hosté měli v zápase více brankových příležitostí než naše mužstvo, ale všechny jejich střely mířící mezi tyče jim pochytal pozorný brankář Jedlička a několik dalších pokusů jen těsně minulo brankovou konstrukci. Náš tým příliš brankových šancí neměl, ale na rozdíl od soupeře téměř všechny využil a mohl se radovat z poměrně vysoké výhry.

TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Dnes nás potkal den a zápas blbec. Nejprve se ze zdravotních důvodů omluvili dva klíčoví záložníci Macho a J. Herzog a navíc se nám hned v 5. min opětovně zranil se sebezapřením a zraněním hrající M. Slavík. Už tak jsme přijeli v kombinované sestavě, ale přesto všechno jsme nepodali špatný herní výkon. A neubráním se dojmu, že především v první půli jsme po obdržené brance byli lepší a měli jsme zápas otočit .Kdyby jsme však proměnili nějakou svou šanci a bylo jich dost. Zápas by vypadal jinak, na kdyby se však nehraje. Jak potvrdil domácí funkcionář p. Šicner, fotbal nemá logiku. My hráli a zahazovali a domácí třikrát kopli mezi tyče a třikrát se trefili. Ze Stráží máme vůbec smolné zápasy, když z posledních tří jsme byli min dvakrát lepší se získaným pouhým bodem. Dnes jsme prostě mohli hrát do půlnoci a stejně bychom asi gól nedali. Chybělo nám štěstí, které budeme potřebovat příští zápas doma proti Kunžaku a snad i v silnější sestavě. Kromě sporné penalty předvedl dobrý a spolehlivý výkon mladý sudí Macháček.



Sestavy


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - M. Zvára [-] , T. Koudelka [-] , J. Kozel [-] , J. Čada [-] (63. D. Škopek [-] ) , V. Čurda [-] , L. Stejskal [-] , D. Přílepek [-] , B. Chovítek [-] , A. Irschik [-] , J. Kollár [-]

TJ Sokol Halámky/Hranice
D. Záviš [-] - P. Kollmann [-] , R. Duda [-] , K. Juráň [-] - R. Adensam [-] , A. Havel [-] - T. Trsek [-] , M. Svoboda [-] (76. J. Valíček [-] ) - L. Slavík [-] , M. Slavík [-] (6. R. Herzog [-] ) , P. Novák [-]

ŽK: 43. V. Čurda , 61. J. Čada , 87. L. Stejskal - 63. M. Svoboda , 72. P. Kollmann , 74. T. Trsek .
Hráči zápasu: L. Stejskal , A. Irschik - A. Havel .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: MACHÁČEK Patrik - MACHÁČEK David, JANÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.