J. Řepa 4.
P. Eliáš 60. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

7.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První Studená poprvé zaváhala, nestačila na poslední Chlum


Branky


4. J. Řepa , 60. P. Eliáš (p.)
0

Tohle opravdu nečekal nikdo. V nadcházejícím kole snad nebylo jasnějšího utkání. Vedoucí Studená zajížděla na půdu posledního Chlumu, který nezískal ještě ani bod. Takže bylo vcelku jasné, kdo je favoritem, bohužel fotbal nemá logiku a nováček soutěže si tak připsal cenný skalp a první body do tabulky okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl šok pro favorita

V dalším zápase studenští odjížděli na hřiště posledního Chlumu. K dalším absencím se přidali citelné ztráty v podobě kapitána Adamce a zástupce kapitána Bartoně. Možná by z absencí postavili druhý tým. Domácí se zjevně tentokrát sešli v konkurenceschopné sestavě. Už ve 3. minutě domáci rozehráli standardku, po vyhrané hlavě skončil míč na tyči, dorážka už domácímu Janu Řepovi nedělala problém - 1:0. V 16. minutě měl vyloženou šanci Mitas, ale levou nohou netrefil bránu z malého vápna. Od této doby hosté měli značnou územní převahu, ale tým k zápasu přistoupil velmi líně a bez špetky elánu. Šance přicházely, na domácího golmana Valeše lítalo dost střel, ale z uctivé vzdálenosti. Ve 45. minutě chyběl Dvořákovi krok, aby vypíchl balón golmanovi a dával do prázdné. Poločas tak skončil těsným vedením domácích.

Domácí si první tři body nenechali vzít

Po přestávce se toho bohužel moc nezměnilo, hosté měli územní převahu, ale domácím stačilo být důraznější v soubojích a sbírat poctivě odražené balóny. Tlačili jsme se za vyrovnáním, šance Dvořáka volaly po gólech, ale domácí golman zachytal skvěle. V 60. minutě se Maška souboje pouze zůčastnil, samozřejmě ho prohrál, průšvih hasil Pelej za cenu faulu na hranici vápna. Sudí ukázal na penaltu, kterou bezpečně proměnil Petr Eliáš - 2:0. Do konce zápasu studenští měli asi čtyři vyložené šance a tyč, kanonýr Dvořák ale také neměl den a tak své samostatné nájezdy neproměnil. Domácí z minima vytěžili maximum, favorit jim svým trapným a líným výkonem výhru vnutil. Zejména absence Adamce a Bartoně byla hodně znát. Zápas odřídil s naprostým přehledem sudí Bicek.

Statistika, momenty zápasu:

Střely na bránu - 4:10

Střely mimo - 5:7

Rohy - 6:5



Ohlasy k zápasu



FK Studená
Petr Adamec (trenér): Přístup některých dneska byl na pováženou, absence se nám kupí a bylo jasné, že dřív nebo později k tomuto dojde. Domácí se sešli a fotbal rozhodně nezapomněli, i když jsme jim výhru vnutili svým přístupem. Pokud si kluci uvědomí, že s takovým přístupem prohrajeme s každým, možná to byla dobrá facka. Musím smeknout dneska před Pepou Šimánkem, který jediný dřel a to byl nemocný.



Sestavy


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
S. Valeš [-] - J. Březina [-] (83. I. Tesař [-] ) , T. Šniager [-] , J. Hájek [-] , T. Bednář [-] , J. Řepa [-] (63. M. Novák [-] ) , P. Eliáš [-] , T. Kamenický [-] , O. Novák [-] , M. Čáp [-] , L. Řepa [-]

FK Studená
O. Kadlec [-] - L. Makovička [-] , M. Pelej [-] , R. Popelínský [-] (83. K. Reidl [-] ) , M. Šimánek [-] (73. P. Šimek [-] ) - J. Šimánek [-] , T. Přibyl [-] , J. Šára [-] , P. Maška [-] (60. D. Krasnovský [-] ) - K. Mitas [-] (81. L. Danyi [-] ) , L. Dvořák [-] -

ŽK: 75. J. Hájek - 87. T. Přibyl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BICEK Roman - PICKA Pavel, ROUS Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.