FOTO: Číměř přestřílela doma Strmilov a bodově se dotáhla na Studenou


Branky


66. J. Feytl (p.) , 86. J. Feytl , 88. V. Mol - 7. O. Nečeda , 12. P. Šuba (p.)
0

K sedmému kolu okresního přeboru zajíždělo strmilovské mužstvo na půdu "rezervního" týmu. Tentokráte jejich cesta vedla do Číměře. Zde v krásném sportovním areálu hraje své zápasy Jiskra Nová Bystřice "B".

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Číměř
Číměř: Dlouhodobě nespolupracuje.

TJ Jiskra Strmilov
Pavel Šuba (hráč): Do Číměře jsme jeli v jedenácti lidech a cílem bylo neudělat ostudu. V prvním poločase jsme byli jasně lepší, když domácí měli jedinou šanci, kterou výborně vychytal brankář Bláha. Ve druhém poločase začalo úřadovat duo Herzog - Reisner. Za 18 let co hraju fotbal už sem zažil hodně, ale co předvedli tihle dva .... to bylo něco neuvěřitelného. Po faulu na našeho hráče jdou domácí kopat penaltu. Druhý gól po střele do břevna se balón odrazí půl metru před čáru, ale pomezní který stojí za hranicí velkého vápna ukáže, že to byl gól. Nechápu jak tihle dva ...... můžou pískat krajskou soutěž. Potkat ty dva na hřišti jako soupeře, tak jim rozlámu nohy.... Doufám, že už nás pískat nebudou asi bych se neudržel a vysvětlil jim to ručně .... Chtěl bych pochválit kluky za nasazení.



Sestavy


Číměř
A. Janata [-] - J. Feytl [-] , R. Sehner [-] , M. Veith [-] (75. V. Hašek [-] ) , V. Mol [-] , T. Láf [-] (46. J. Kalvas [-] ) , J. Strejček [-] , Z. Březina [-] , P. Nižník [-] , J. Zach [-] , J. Kaiseršot [-] (46. J. Drábik [-] )

TJ Jiskra Strmilov
A. Bláha [-] - P. Šuba [-] , T. Holec [-] , J. Dvořák [-] - M. Novák [-] , J. Hanzal [-] , D. Hanzal [-] , J. Kubíček [-] , Z. Popelka [-] - O. Nečeda [-] , F. Procházka [-]

ŽK: 60. Z. Březina - 90. F. Procházka . ČK: 90. F. Procházka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Herzog Radek - HANES Tomáš, REISNER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.