7:1
(2:0)
76. P. Ferdan (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 15:00

6.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená rozstřílela Kunžak


Branky


23. L. Dvořák , 29. L. Dvořák , 47. K. Loukota (vl.) , 57. M. Pelej , 59. K. Mitas , 63. J. Šára , 72. J. Šimánek - 76. P. Ferdan (p.)
0

Dva dny po těžkém zápase ve Velenicích se studenští museli vyrovnat s náročným programem a doma přivítali Kunžak. Opět sčítali absence, k dlouhodobějším pěti absentujícím se přidali kapitán Adamec a Martin Šimánek. Dorostenci, kteří pravidelně hrají v základu nastoupili ke čtvrtému zápasu ve třech dnech. Proto domácí k zápasu přistupovali s velkým respektem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas na debakl nevypadal, hosté nedali penaltu

Po úvodním oťukávání kunžatečtí zjistili, že není nereálné s námi hrát vyrovnanou partii a v úvodních dvaceti minutách byli aktivnější, vyustěním byla penalta v 19. minutě, kterou Sulimenkovi chytil domácí golman Kadlec. Velmi důležitý moment zápasu. Po penaltě se najednou domácí probudili a začali hrát hru, která je v domácím prostředí zdobí. Ve 22. minutě pálil nebezpečně Přibyl, Janák vyrazil na roh. Ve 23. minutě po dlouhém autu Šimánka si důrazný Libor Dvořák našel míč v klubku hráčů a šli domácí do vedení - 1:0. Hosté byli jako opaření a další šance přicházely. Ve 29. minutě po přihrávce Přibyla - Libor Dvořák nezaváhal a zvýšil na 2:0. Hosté reklamovali ofsajd, Hynek dostal žlutou kartu za protesty. Tězko hodnotit. Nadále domácí byli na koni, aktivní Přibyl z dobré pozice přestřelil, v 35. minutě po sestřelení Dvořáka viděl Hynek druhou žlutou kartu. Z následné standardky pálil Josef Šimánek, golman Pavel Jánák vytáhl jeho střelu minimálně metr za brankovou čárou, což potvrdili o poločase i hosté. Jediní, kdo to neviděl byli rozhodčí. Poločas skončil tedy 2:0. 

Studená nastřílela pět branek

Hned zkraje druhého poločasu si střílený přímý kop Šimánka srazil do své sítě hrající trenér Loukota. V tento moment bylo po zápase. Posledních třicet minut přicházela jedna šance za druhou po pěkných kombinacích, další branku přidal Miroslav Pelej po přihrávce Dvořáka do prázdné branky. V 57. minutě to bylo 4:0. Za další dvě minuty po špatném odkopu hostujícího golmana se krásně ze čtyřiceti metrů trefil Karel Mitas. Následovaly neuspěšné samostatné úniky Přibyla a Dvořáka. Na 6:0 zvýšil po akci Šimánka s Dvořákem Jakub Šára. V 72. minutě se krásně z kroku z dvaceti metrů trefil Josef Šimánek - 7:0. Hosté již jen korigovali Pavlem Ferdanem z druhé penalty na 1:7. 

AUTOR: Petr Adamec

Statistiky zápasu:

Střely na bránu: 17:4

Střely mimo: 10:4

Rohy: 5:6



Ohlasy k zápasu


FK Studená
Petr Adamec (trenér): K zápasu jsem přistupoval s velkým respektem, vzhledem k absencím. Nemůžu se ubránit dojmu, že nám kluci z Kunžaku svým způsobem vítězství vnutili. Kdyby proměnili penaltu za stavu 0:0 a nedostali absolutně zbytečnou červenou kartu, zápas by vypadal zřejmě jinak. Po gólu na 3:0 v 47. minutě jsme po zbytek zápasu jasně dominovali. Zápas mohl skončit ještě daleko vyšším rozdílem, ale to by určitě vůči klukům z Kunžaku nebylo fér. Mají velkou kvalitu, kterou ještě určitě ukážou. Pokud se nepletu mají odehrány zápasy se všemi týmy aktuálně z horní poloviny tabulky.

TJ Kunžak
Pavel Ferdan (hráč): Do Studené jsme jeli bojovat o dobrý výsledek. Prvních 20 minut si troufám tvrdit, že jsme byli lepší, což bylo i díky absenci několika hráčů domácího celku. Bohužel po neproměněné penaltě jsme začali chybovat a do konce poločasu dostali dva góly a jako bonus byl vyloučen náš stoper. Druhý poločas jsme byli všude pozdě, vytratila se bojovnost a bylo znát, že je nás o jednoho méně a zápas pro nás dopadl opravdu hrozně. Na poslední dva zápasy musíme zapomenout a soustředit se na budoucí zápasy.



Sestavy


FK Studená
O. Kadlec [-] - T. Lindourek [-] (70. K. Reidl [-] ) , M. Bartoň [-] , R. Popelínský [-] , P. Maška [-] (60. P. Šimek [-] ) - J. Šimánek [-] , J. Šára [-] , T. Přibyl [-] (80. J. Krizan [-] ) , M. Pelej [-] - K. Mitas [-] (73. L. Danyi [-] ) , L. Dvořák [-] -

TJ Kunžak
P. Janák [-] - K. Vopravil [-] (56. R. Hrůza [-] ) , Š. Peterka [-] (78. T. Kratochvíl [-] ) , J. Brtník [-] (67. L. Janák [-] ) , J. Eichler [-] , K. Winkler [-] , P. Hynek [-] , K. Loukota [-] (65. J. Brunner [-] ) , Y. Sulimenko [-] , P. Ferdan [-] , D. Karpíšek [-]

ŽK: 40. M. Pelej , 75. O. Kadlec - 28. P. Hynek , 37. J. Brtník . ČK: 35. P. Hynek .
Hráči zápasu: O. Kadlec , T. Lindourek , L. Dvořák , J. Šimánek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MELZOCH David - HAVLÍK Zdeněk, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.