3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2017 16:30

13.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strmilov porazil Halámky


Branky


0

Halámky tentokrát cestovaly do Strmilova a díky nesmyslně vloženému kolu o svátku byla jejich sestava hodně kombinovaná a doslova slátaná. Na střídačce tak měli pouze jednoho náhradníka a pak vedoucího mužstva s trenérem L. Slavíkem st. Díky pracovním povinnostem chybělo několik zkušených hráčů včetně gólmana Záviše. Na této úrovni by se fotbal měl hrát především pro radost a zábavu a ne to jet pouze odehrát z povinnosti. Skutečnost byla taková, že ani nebyl obvyklý počet rozhodčích a ještě se začínalo se zpožděním, přitom původní termín 19.-20.8 nikomu nevadil. Otázka k zamyšlení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky rozhodly poločas

Halámky přicestovaly do Strmilova v silně kombinované sestavě s cílem tento zápas pouze odehrát a nedostat větší příděl branek. Díky vloženému kolu hranému o státním svátku jim především z pracovních důvodů chybělo hned několik opor včetně gólmana Záviše a útočníka L. Slavíka. Bylo tedy jen otázkou času, kdy se poprvé prosadí domácí. Paradoxně lépe začali oslabení hosté  a z nevinné akce mohli hned v 5. minutě udeřit. Při střele J. Herzoga ji stačil ještě tečovat M. Slavík, ale těsně minul branku. Pak se již začali prosazovat domácí a poprvé udeřili v 15. minutě po střele z malého vápna, když se trefil Jan Kubíček. Druhou slepenou branku přidali hned v 17. minutě tečovanou střelou David Hanzal a skóre bylo 2:0. Ve 25. minutě byl bez míče, v místě kde se vůbec nehrálo sestřelen agilní M. Slavík, ale místo jasné ČK se nestalo vůbec nic. Pomezní sudí Loula celou situaci bezpečně viděl, ale nesignalizoval absolutně nic směrem k hlavnímu rozhodčímu. Místo zmiňované karty dostal právě ŽK faulovaný M. Slavík za následné protesty. Bylo tedy jasným signálem jakým směrem se má dnešní zápas vyvíjet. Pak se během dvou minut v rozmezí 30-32. minut snažil ohrozit domácí branku J. Herzog, ale jeho dalekonosné střely z trestných kopů skončily vždy těsně nad brankou. Strmilov měl jinak po celou první půli územní i herní převahu,ale již se do přestávky nedokázal prosadit. Ke vší smůle hostí se jim ve 44. minutě zranil jejich nejlepší hráč M. Slavík a musel střídat. Na střídačce tak zbyl pouze vedoucí mužstva J. Samec a pak již trenér L.Slavík st.

Strmilov vyhrál rozdílem třídy

Ve druhém poločase se toho již moc nestalo, Halámky se po nuceném střídání jejich nejlepšího hráče ještě více zatáhli do obranného bloku s cílem neinkasovat moc branek. To se jim prakticky podařilo,k dyž pouze v 55. minutě nedokázali uhlídat hranici velkého vápna a potřetí se tak měnilo skóre, trefil se opět David Hanzal. Od tohoto okamžiku odpadl i domácí Strmilov a i on šetřil síly na další utkání hrané již za dva dny. Utkání se tak již prakticky jen dohrávalo z povinnosti a bez většího náboje. Oslabené Halámky se tak více dostaly do hry a několikrát nebezpečně zahrozily. Chyběla jim však větší jistota, dravost v útočné fázi a ani útočník Svoboda skóre nezměnil, když v 78. minutě obešel i gólmana domácích a měl před sebou již prázdnou branku. V posledním momentu však podklouzl a brankář Bláha mu stačil balon vypíchnout. Domácí tak proti oslabenému soupeři dokráčeli k vítězství.

AUTOR: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Strmilov
Jan Kubíček (hráč): Z důvodu čtvrtečnímu termínu byla obě mužstva nekompletní a hra podle toho také vypadala. My jsme se od začátku snažili držet balon a dobře kombinovat. Hosté se zase soustředili na dlouhé odkopy a neustálé dohady a komentáře směrem k rozhodčím. První šanci zápasu, a také největší v zápase, měli hráči Halámek, ale nezakončili přesně. My jsme naopak během několika minut dali dva téměř totožné góly, kdy krajní záložník zatáhl balón, dal pod sebe a střelci už neměli problém trefit zařízení. Druhý poločas už moc fotbalu nepřinesl. Hráči Halámek hráli odevzdaně a my bez zájmu a s velkou řadou nepřesností. Naštěstí se nám podařilo dát ještě jednu uklidňující branku a v pohodě tak dokráčet ke třem bodů. První poločas se vyvedl Popelkovi, který zásoboval útočníky výbornými centry a také Davidu Hanzalovi, střelci dvou gólů. Druhý poločas už není koho vyzdvihnout.

TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Dnes bych chtěl především poděkovat všem našim hráčům, kteří jindy moc do utkání nezasáhnou a poctivě bojovali, jako celý mančaft. Výborně si vedl zaskakující hráč R .Adensam za gólmana Záviše, za obdržené branky nemohl. Utkání by se patrně vyvíjelo jinak, pokud bychom byli v plné sestavě, protože i Strmilov byl především v druhé půli zranitelný. Díky nesmyslně nařízenému vloženému kolu o dnešním svátku nám díky pracovním povinnostem chybělo hned 5 hráčů ze základní sestavy včetně gólmana Záviše. Další 2 hráči chyběli z jiných důvodů. A tak jsme poskládali tým jak to šlo. Na střídačce jsem nakonec zbyl jen já a trenér L. Slavík st. Nevím co to komu přineslo, nám rozhodně nic. Hrajeme fotbal pro radost a nemáme tak široký kádr jako v lize, abychom mohli hrát systémem anglického týdnu středa nebo čtvrtek-sobota. Utkání se navíc o 15 minut zpozdilo, protože rozhodčí pískali ještě předtím jinde a byli jen dva. Opravdu nechápu jaký to mělo smysl. Co se samotného fotbalu týká, domácí Strmilov byl lepší a po zásluze zvítězil, na to se nikdo nevymlouvá.Pro nás je velkým stínem zranění našeho nejlepšího hráče M. Slavíka.



Sestavy


TJ Jiskra Strmilov
A. Bláha [-] - T. Dohnal [-] , J. Dvořák [-] , M. Lehejček [-] (68. M. Přibyl [-] ) - J. Hanzal [-] (60. M. Dohnal [-] ) , M. Novák [-] , D. Hanzal [-] , J. Kubíček [-] , Z. Popelka [-] - F. Procházka [-] , O. Nečeda [-]

TJ Sokol Halámky/Hranice
R. Adensam [-] - P. Kollmann [-] , J. Macho [-] , K. Juráň [-] , R. Duda [-] - A. Havel [-] , J. Herzog [-] - T. Trsek [-] , M. Svoboda [-] - J. Slonek [-] , M. Slavík [-] (44. J. Valíček [-] )

ŽK: 36. M. Lehejček , 88. M. Přibyl - 25. M. Slavík , 42. K. Juráň , 80. T. Trsek .
Hráči zápasu: D. Hanzal , Z. Popelka - M. Slavík , J. Macho .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MELZOCH David - LOULA Vladimír, PŘIBYL Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.