FOTO: Číměř přestřílela Novosedly, Láf se blýskl hattrickem


Branky


19. T. Láf , 26. J. Feytl , 44. T. Láf , 52. T. Láf , 57. V. Mol , 65. V. Mol - 51. L. Voldřich , 61. R. Poborský (p.) , 85. Z. Mládek
0

Utkání tradičních soupeřů okresního přeboru se odehrávalo v dosti uvolněném tempu a přítomní diváci si tedy přišli na své. V zápase padlo celkem devět branek, hattick zaznamenal číměřský útočník Tomáš Láf.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil rozdílem třídy

Do utkání lépe vkročili hosté. Ve 3. minutě po trestném kopu Poborského trefil Pražák hlavou břevno. O další tři minuty později vystihl Mládek špatnou rozehrávku brankáře Furdaniče, postupoval sám na bránu, jeho střela ale mířila mimo tyče. A tak udeřilo na druhé straně. Špatnou malou domů vystihl TOMÁŠ LÁF  a otevřel skóre utkání - 1:0. Ve 26. minutě to bylo už 2:0, když další branku po centru ze strany přidal JIŘÍ FEYTL. Ve 37. minutě šli na bránu Voldřich s Mládkem, ale v situaci dva na jednoho Mládek prováhal střelu a obránci mu míč ukopli. Poté zachraňoval stoper Visčur, když zastavil střelu domácích směřující do prázdné brány. Minutu před přestávkou dostal přihrávku mezi obránce TOMÁŠ LÁF a sám na vápně už věděl co s míčem. Do kabin se šlo tedy za stavu 3:0 pro domácí.

Přestřelka ve druhé půli se šťastnějším koncem pro domácí

V 50. minutě skončila nepovedená střela LUKÁŠE VOLDŘICHA za zády překvapeného golmana Furdaniče. Myšlenky na obrat utnula Číměř hned za minutu, když domácí hráč udělal u lajny dva hostující hráče nahrál na TOMÁŠE LÁFA a ten zkompletoval hattrick- 4:1. V 56. minutě po chybách v obraně šel sám na golmana VÁCLAV MOL a bylo to už 5:1. Minutku poté po centru Hladílka trefil Kubo tyč. V 62. minutě po faulu na Kuba snížil z penalty na 5:2 ROMAN POBORSKÝ. V 65. minutě vyrazil Michal tvrdou střelu z dálky a z dorážky zvýšil na 6:2 VÁCLAV MOL. Za pět minut trefil z dálky Kroupa břevno. Poté ještě měl po akci Poborského s Hladílkem šanci Kubo, ale z malého vápna netrefil dobře balon. Pět minut před koncem uzavřel skore utkání hostující ZDENĚK MLÁDEK, když si od lajny navedl míč před šestnáctku a střelou k tyči nedal Furdaničovi šanci. Zápas, který se musel divákům líbit nakonec skončil vysokým vítězstvím pro domácí.

AUTOR: Pavel Fryš



Ohlasy k zápasu


Číměř
Číměř: Bez odezvy.

SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš (vedoucí mužstva): Prvních deset minut byli domácí ještě v kabině, ale my jsme naše dvě velké šance neproměnili a následně jsme za to byli potrestáni. Ve druhé půlce už to byl velký průchoďák. Šance si sice vypracujeme, ale sráží nás žalostná koncovka a velký počet zkažených přihrávek. Vítězství domácích bylo zasloužené.



Počet diváků: 46. Rozhodčí: MACHÁČEK Patrik - BICEK Roman, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.