Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 15:30

5.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halámky neměly problém s Hobzí, Michal Slavík se blýskl hattrickem


Branky


8. M. Slavík , 13. T. Trsek , 17. J. Macho , 55. M. Slavík , 60. M. Slavík , 65. T. Trsek - 30. M. Distel , 39. P. Fabeš
0

Halámky chtěly potvrdit první získané body ze Suchdola a na domácím hřišti naplno bodovat proti Starému Hobzí. To se jim prakticky bez větších problémů podařilo a od většího přídělu Staré Hobzí ochránila menší indispozice domácích po sobotní oslavě narozenin svého spoluhráče a spalování tak jejich dalších obrovských šancí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O poločase jen těsný výsledek

Domácí chtěli zápas co nejdříve rozhodnout ve svůj prospěch a hned v 5. minutě měl první velkou šanci uzdravený Michal Slavík, šel sám na gólmana Vlasáka, obhodil ho, ale netrefil prázdnou branku. Jeho momenty však teprve přišly. V 7. minutě právě on vybídl ke skórování svého bratra Ladislava, ten měl ale balon na dlouhou nohu a také on minul. Hned o minutu později přišel dlouhý výkop Záviše, který fatální chybou hlavičkoval dozadu hostující stoper, tak nešťastně, že našel číhajícího Michala Slavíka a ten již neměl problém přehodit hostujícího gólmana a otevřít skóre 1:0. Domácí brankář Záviš si tak připsal asistenci. Ve 13. minutě unikl po levé straně L. Slavík, naservíroval přes stopera na zcela volného Tomáše Trska a ten uklízel k tyči na 2:0. A drtivý nástup domácích dokonal Jakub Macho, když si technicky přehodil posledního hráče hostí a podél gólmana upravil na 3:0. Stejně nezištnou přihrávku mu takto připravil předtím skórující Trsek. Vše nasvědčovalo tomu, že hosté odjedou s pořádným výpraskem, protože na hřišti do té doby prakticky existovalo pouze jedno mužstvo. Opak byl ale pravdou, domácí ukolébáni náskokem a také jejich sobotní oslavou kulatých narozenin svého spoluhráče J. Herzoga, která se protáhla až do časných ranních hodin, zřetelně polevili a zcela nekoncentrovaní dovolili hosty dostat zpět do zápasu. Tento kolaps je stál nejprve snížení na 3:1, když se krásně technicky z hranice 16-ky prosadil Matěj Distel a poté kontaktním golem na 3:2 hrajícím trenérem Pavlem Fabešem. Naštěstí si domácí již pohlídali poločas a do kabin šli s vedením 3:2.

Hosté si odvážejí půltucet

Domácí nechtěli připustit žádné komplikace a strach o výsledek a do druhého dějství opět vlétli jako uragán a to co se jim povedlo v poločase prvním, dokonale zkopírovali znovu. Nejprve utekl L. Slavík a do hodně chaoticky působící obrany hostí předložil balon na svého bratra Michala a ten z malého vápna zvýšil na 4:2. Pak se ve špatném světle představil i hostující gólman, když nepochopitelně hrozivě vykopl jen k volnému Michalu Slavíkovi a ten v zápase docílil hattricku 5:2. A pro změnu třetí asistenci si v zápase připsal L. Slavík, který křižnou přihrávkou obranou hostů našel Tomáše Trska a ten bombou z voleje svým druhým golem v zápase upravoval na 6:2. Tato další smrtící desetiminutovka byla definitivní pro vývoj utkání a konec nadějí pro hosty ze Starého Hobzí. Ti se zmohli již pouze na jediné ohrožení domácí branky, když dobrou umístěnou hlavičkou k tyči mohli ještě změnit skóre. To jim však bravurním zákrokem zmařil Záviš a vytěsnil na roh. Domácí ještě zahodili další řadu obrovských šancí jak v prvém, tak i druhém poločasu a výsledek tak mohl opravdu skončit větším debaklem. 

AUTOR: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Do zápasu jsme vlétli a po smrtící desetiminutovce po zásluze vedli 3:0. Pomohla k tomu také docela chaotická a nekoncentrovaná obrana hostů, ale my to naštěstí dokázali potrestat. Pak jsme zcela vypadli ze hry, asi namlsaní vývojem a taky se projevila únava ze včerejší oslavy narozenin J. Herzoga, která se protáhla do časných ranních hodin.Tento těžko akceptovatelný kolaps jsme ihned pocítili a hosty dostali zpět do zápasu. Poločasové vedení jsme udrželi, v kabině vše rozebrali a do druhého dějství opět vtrhli další smrtící desetiminutovkou. Ta už byla definitivní. Myslím, že při plné koncentrovanosti na zápas by si hosté odváželi daleko větší příděl, protože jsme řadu šancí spálili. Takový výpadek si nemůžeme příště dovolit. Jinak v utkání se zaskvěl celý útok, když všichni tři mají prsty v našich brankách. Vévodil jim autor hattricku M. Slavík. Teď nás čeká daleko těžší utkání ve vloženém kole o svátku ve Strmilově.




Sestavy


TJ Sokol Halámky/Hranice
D. Záviš [-] - R. Duda [-] (63. A. Havel [-] ) , K. Juráň [-] (57. P. Kubák [-] ) , J. Macho [-] , K. Decker [-] , P. Kollmann [-] - P. Novák [-] (72. M. Svoboda [-] ) , J. Herzog [-] - L. Slavík [-] (79. J. Slonek [-] ) , T. Trsek [-] - M. Slavík [-]

TJ Dyje Staré Hobzí
L. Vlasák [-] - R. Přikryl [-] , P. Zejda [-] , H. Bican [-] - D. Malášek [-] , A. Veverka [-] , P. Distl [-] , M. Distel [-] - B. Brůžek [-] , F. Štibich [-] , P. Fabeš [-] (46. D. Šívr [-] )

Hráči zápasu: M. Slavík , T. Trsek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bumba František - KOŘÍNEK Luboš, KOUDELKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.