2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

5.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunžak se vytáhl a doma získal cenný skalp Velenic


Branky


0

Kunžaku se v nové sezóně nedaří podle představ a reputaci si chtěl napravit v domácím zápase, jenže je čekal druhý tým okresního přeboru Lokomotiva České Velenice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Kunžak
Pavel Ferdan (hráč): Do zápasu jsme šli s cílem urvat tři body, s vidinou dvou těžkých venkovních zápasů jsme výhru potřebovali. První poločas byl poměrně vyrovnaný, nám chyběla hlavně finální fáze. I když jsme se dostali poměrně brzo do vedení, tak nás to moc neuklidnilo, spíše naopak a hosté po přibližně čtvrt hodině vyrovnali. Druhý poločas jsme začali aktivněji, na zasloužený gól jsme čekali až do 60. minuty. Bohužel se nám nepodařilo dát více gólů a proto jsme se posledních deset minut museli strachovat o vítězství, které jsme nakonec udrželi i s trochou štěstí. Celkově si myslím, že se hrál pěkný fotbal a zaslouženě jsme vyhráli.

TJ Lokomotiva České Velenice
Milan Zemánek: K utkání jsme odjeli v silně kombinované sestavě pouze s dvanácti hráči. Ve vyrovnaném prvním poločase si obě mužstva moc příležitostí ke skórování nevytvořili. První branku vstřelili domácí po naší chybě v rozehrávce. O vyrovnání se postaral Filip Malaník střelou do protipohybu brankáře domácích. Začátek druhého poločasu patřil domácím, kteří si vypracovali i několik šancí ke vstřelení branky. Až v 60. minutě se jim podařilo překonat našeho brankáře. Poté se hra opět vyrovnala. Závěr utkání se nesl ve snaze o vyrovnání, vytvořili jsme si i mírný tlak, ale ke vstřelení branky to nevedlo. Až dvě minuty před koncem se do obrovské šance dostal Kopecký, ale nastřelil pouze břevno. Celkově lze říci, že ve velice slušně hraném utkání byli domácí o trochu lepší a vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Kunžak
P. Janák [-] - J. Brtník [-] , O. Vlásek [-] (72. R. Hrůza [-] ) , K. Winkler [-] , P. Hynek [-] , K. Loukota [-] , Y. Sulimenko [-] (88. L. Janák [-] ) , P. Ferdan [-] , D. Karpíšek [-] , T. Kratochvíl [-] , F. Koranda [-] (46. K. Vopravil [-] )

TJ Lokomotiva České Velenice
T. Maroušek [-] - J. Kotrba [-] , F. Malaník [-] , O. Haumer [-] , T. Kopecký [-] , J. Latifi [-] (71. J. Vetrák [-] ) , M. Varšányi [-] , J. Bittengl [-] , F. Dvořák [-] , M. Srpek [-] , P. Zemánek [-]

Počet diváků: 55. Rozhodčí: CHVÁLA Michal - SAIDL Radek, BLAŽEK Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.