Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 16:00

3.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stráž si doma vyšlápla na Starou Hlínu


Branky


0

V neděli 10.9.2017 hosté ze Staré Hlíny zavítali do nedaleké Stráže k dalšímu utkání v rámci 3. kola okresní přeboru JH.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas jednoznačně v režii domácích

V utkání tradičních rivalů mělo strážské mužstvo celý první poločas výraznou herní převahu a nový brankář soupeře Chalupský mohl být rád, že inkasoval pouze tři góly, ale pěkně po pořadě. Do zápasu hosté vstoupili hrozně a hned v první minutě měli domácí hráči tutovou šanci. Toto varování je bohužel neprobralo a soupeř jejich slabého výkonu v 9. minutě využil, když se prosadil lahůdkovou hlavou po rohu Vlastimil Čurda. Stráž byla nadále lepším týmem. Domácí hráli jednoduše, ale za to velice účelně. Vytvářeli si šance. Naopak starohlínský hra byla pomalá a až příliš složitá. Veškerá jejich snaha končila před hranicí šestnáctky, protože finální fáze byla doslova jalová. Navíc k tomu dělali spoustu chyb. Po jedné hostující hrubé chybě a nepochopitelné ztrátě míče Tomáš Koudelka ve 35. minutě trestal podruhé. Obraz hry se ani po této brance neměnil a domácí Stráž těsně před koncem zvýšila skóre, opět po rohu a opět po krásné hlavičce Vlastimila Čurdy, již na 3:0. Poločas tak vyzněl jednoznačně, ale zcela zaslouženě, pro domácí.

Snaha Staré Hlíny k ničemu nevedla

Do druhého poločasu hosté přeskládali řady a to vedlo ke zlepšenému výkonu. Začali se tlačit před domácí branku a vytvářet si šance. V nadějných pozicích zakončovali Hadač Vl., Chmátal a Mašek, ale ani jeden nedokázal domácího brankáře Jedličku překonat. V 73. minutě se přece jen branky dočkali, když Petr Makovička hlavou po rohu dokázal překonat domácí obranu. Jenže hostující snaha o korigování výsledku dostala v 78.  minutě definitivum, když se domácí záložník Lukáš Stejskal prosadli opět po hlínské velké chybě v rozehrávce a zasadili jim tak poslední hřebík do rakve. Snížit mohl ještě Hadač Vl., ale z hranice šestnáctky branku přestřelil a výsledek tak skončil 4:1 pro domácí fotbalisty, kteří se překvapivě drží v těsném závěsu za vedoucí Studenou.

AUTOR: Jan Hrubý



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Jan Kozel (hráč): Ve druhém domácím zápase naše mužstvo nastoupilo opět bez dvou opor a jedním hráčem na střídačce. Stráž se nezalekla a nastoupila ve velkém stylu čehož bylo důkazem stav prvního poločasu 3:0 kdy nejdřív skóroval hrající trenér V. Čurda po dvou přesných rozích L. Stejskala a ještě přihrál T. Koudelkovi do samostatného úniku. Ve druhém poločase nás S. Hlína trochu zatlačila a dokázala skórovat, ale my jsme nic neponechali náhodě a přidali ještě jeden gól, který přímo dotlačil do sítě L. Stejskal..

FK Stará Hlína
Jan Hrubý: Zápas skončil jednoznačným výsledkem 4:1 pro domácí. Začátek sezóny nás nezachytil v optimálním rozpoložení a zatím je to z naší strany zklamání. Potřebovali bychom se chytit výhrou, nejlépe hned příští týden.



Sestavy


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - M. Zvára [-] , J. Bednář [-] (83. J. Čada [-] ) , T. Koudelka [-] , J. Kozel [-] , V. Čurda [-] , L. Stejskal [-] , D. Přílepek [-] , J. Jančura [-] , A. Irschik [-] , J. Kollár [-]

FK Stará Hlína
J. Chalupský [-] - P. Makovička [-] , P. Hadač [-] , M. Šauer [-] , R. Jičínský [-] - M. Vonka [-] , J. Mašek [-] , V. Hadač [-] , P. Šauer [-] - R. Chmátal [-] , S. Kadlec [-] (46. P. Rychlý [-] ) -

Hráči zápasu: V. Čurda , L. Stejskal .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: MACHÁČEK Patrik - MACHÁČEK David, MELZOCH David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.