Jediná branka Poborského rozhodla o vítězství Novosedel


Branky


0

Novosedly čekal před domácím publikem nesnadný úkol, potrápit rozjeté Velenice. Hosté byli mírným favoritem, ale paradoxně se nakonec ze zisku tří bodů radují domácí fotbalisté. Jedinou branku zápasu obstaral nestárnoucí Roman Poborský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hubené vítězství domácích po první půli

Zápas začal šancemi na obou stranách. Napřed střílel do golmana domácí Hladílek a po něm měl velmi dobrou šanci hostující Kopecký, ale střílel nad branku. Ve 12. minutě netrefil z voleje míč Voldřich a hned za minutu se měnilo skóre. Roman Poborský vypíchl míč velenickému obránci, objevil se sám v šestnáctce hostů a střelou po zemi k tyči nedal brankáři Marouškovi šanci. Potom ještě nebezpečně stříleli Mládek a Poborský. V 31. min. utekl Mládek, zpětnou přihrávkou našel Voldřicha a ten místo střely z první si míč zpracovával a veleničtí obránci mu ho ukopli.  V 38. minutě měli velkou šanci hosté, tečovaná střela padala za záda golmana Michala, ten ještě stačil míč vyplácnout na roh.

Hubené vítězství domácí uhájili

Hned po změně stran vybojoval na půlce míč Mládek, poslal do ulice Kuba, který udělal kličku golmanovi, ale z ostrého úhlu se netrefil. V 56. minutě se po trestném kopu Mládka odrazil balon k Nohavovi, ale jeho volej vyrazil Maroušek na roh. Za deset minut po rychlém autu střílel Poborský, jeho střela lízla tyč a zamířila do autu. V 74. minutě se zrodila největší příležitost Velenic. Samec se probil přes domácí obránce až do vápna, ale golman Michal včasným vyběhnutím zmařil jeho šanci, když střelu nohou vyrazil na roh. Minutu poté byl po druhé žluté kartě vyloučen Mládek, domácí ale pustili hosty už pouze do jedné šance, kterou opět zlikvidoval domácí obránce Michal. Novosedly za těsné vítězství brali velmi důležité tři body.

AUTOR: Pavel Fryš



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš (vedoucí mužstva): Ohlas: K utkání s velice těžkým soupeřem jsme přistoupili velmi zodpovědně. Ujali jsme se poměrně brzy vedení po chybě hostujících obránců. Měli jsme i další šance, které jsme bohužel neproměnili. Vzadu jsme byli pozorní a pokud měli hosté šanci tak nás podržel dobře chytající golman Michal. Za neproměňování šancí jsme mohli zaplatit čtvrt hodiny před koncem , ale při šanci Samce se předvedl skvělým zákrokem Michal a nasměroval nás ke třem bodům. Jistá komplikace bylo vyloučení Mládka, ale pozorná obrana v čele s golmanem již udžela čisté konto. Stále platí , že nás sráží naše velmi nízká produktivita, nicméně si myslím, že naše vítězství bylo zasloužené.

TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho (vedoucí mužstva): Do Novosedel jsme jeli s cílem získat tři body. Bohužel jsme se nesešli v optimální sestavě a absence Srpka a Filipa byla znát již od prvních minut. Domácí začali aktivně a pokoušeli se zakončit z každé pozice. My jsme jim to usnadnili nevýraznou hrou ve všech řadách. V obranné fázi jsme dělali školácké chyby a z jedné takové při zbytečné ztrátě míče naším stoperem nás dokázal v 15. minutě zkušený Poborský ihned potrestat. Naše snaha byla marná a když jsme si vypracovali slibnou příležitost, tak branka domácích pro nás byla zakletá. Do druhého poločasu jsme přeskupili rozestavení, ale nebylo to nic platné. I když jsme měli optickou převahu, tak jsme si nedokázali vypracovat žádnou slibnou příležitost. Domácí hráli disciplinovaně v obranné fázi a proto si vítězství zaslouží. Doufám, že v dalším utkání předvedeme lepší výkon a před domácím publikem budeme naplno bodovat.



Počet diváků: 59. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - ŠVEC Bohumil, KORANDA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.