3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:00

2.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick kanonýra Dvořáka odrovnal Suchdol


Branky


0

Studená přivítala na svém hřišti rezervu Suchdola nad Lužnicí. Domácí chtěli potvrdit tři body z minulého kola, což se jim povedlo utkání vyhráli rozdílem třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka rozhodla první poločas

Ve druhém kole studenští opět na domácím hřišti přivítali hráče Suchdola. Do zápasu nastoupili opět bez několika hráčů, oproti prvnímu zápasu ale mohli využít kanonýra Dvořáka, chyběl ale Pospíšil, který odjel na dvouměsíční stáž do zahraničí. Od prvních minut se nejednalo o příliš pohledné utkání, na domácích mladých hráčích byla vidět nervozita, hosté nepřijeli zrovna v nejsilnější sestavě. Domácí ovšem využívali každou příležitost k zakončení zpoza vápna, střely Přibyla, Krasnovského a Peleje hostujícího golmana řádně zaměstnaly. Ve 20. minutě domácí zahrávali přímý kop, střílený balón Šimánka propadl mezi hráče ve vápně, kde si ho našel Libor Dvořák, jeho střela se otřela o tyč a zapadla za hostujícího golmana Kanděru - 1:0. Domácí se uklidnili a do poločasu předváděli pěkné akce, chyběl pouze druhý gól. Ve 23. minutě vyřešila krásně trojice Šimánek, Přibyl a Dvořák brejk, velkou šanci domácího kanonýra golman se štěstím kryl. Ještě do poločasu pálili nebezpečně na hostující bránu Šára, Přibyl, Dvořák a hlavou z rohu Adamec. Hostující celek měl největší šanci prvního poločasu a celého zápasu ve 35. minutě, kdy se hostující útočník dostal po kolmé přihrávce za domácí obranu, ale Kadlec domácí celek podržel výborným zákrokem. Poločas skončil hubeným vedením 1:0 pro domácí, vše bylo stále otevřené.

Dvořák ve druhé půli dokonal hattrick

Hned od začátku druhého poločasu se domácí snažili o získání dvougólového vedení, v 58. minutě střílel těsně vedle z trestného kopu Šimánek, v 61. minutě byl ve velké šanci Maška, zblízka neprostřelil golmana. V 62. minutě z dobré pozice hlavičkoval vedle Dvořák, v 68. minutě Šimánek krásně vypalil z 30 metrů, golman s vypětím všech sil vyrazil pouze před sebe, dorážející Krasnovský byl zřejmě faulován, ale rozhodčí penaltu nenařídil. V 70. minutě zahrával přímý kop Libor Dvořák, střela přes zeď zapadla přesně k tyči - 2:0. Domácí zápas již v klidu dohrávali, hosté si kromě zahrávání velkého počtu rohů nic nevypracovali. V 77. minutě opět došlo ke spolupráci Šimánka s Dvořákem, prvně jmenovaný posunul krásně přešlapovačkou do úniku domácího kanonýra, střela mezi nohy golmana nevyšla. V 82. minutě měl ještě velkou šanci Krasnovský. V poslední minutě Maška krásným centrem vybídl Libora Dvořáka ke vstřelení třetí branky v zápase, což se povedlo, přesná hlavička znamenala stav 3:0. Do konce už se nic závažného nestalo a domácí Studená vede tabulku OP se 6 body a skóre 6:0.

Statistiky zápasu:

Střely na bránu - 16:4

Střely mimo bránu - 8:1

Rohy - 6:7

ŽK - 1:1



Ohlasy k zápasu


FK Studená
Petr Adamec (trenér): Jsem spokojen, že stále bez spousty hráčů dokážeme vítězit, těší mě druhá nula vzadu, 6 bodů ze dvou zápasů, jsem rád za velmi dobrou spolupráci Šimánka s Dvořákem. Potěšil mě výkon Mašky, který zaskakoval na beku a stihl i útočit. Tím ale pozitiva končí. Dneska to byl nedobrý výkon pod naše možnosti, rozhodnout takovýto zápas musíme daleko dřív. Musíme přidat, jinak to v Halámkách stačit nebude.

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Martin Matějček: Měli jsme problémy se sestavou a na zápas nás přijelo dvanáct, včetně dorostenců. I když jsme prohráli, podržel nás hodně první poločas gólman Kanděra a druhý poločas jsme byli, z mého pohledu, fotbalovější.



Sestavy


FK Studená
O. Kadlec [-] - D. Adamec [-] (79. K. Reidl [-] ) , M. Bartoň [-] , R. Popelínský [-] , T. Přibyl [-] - M. Pelej [-] , J. Šimánek [-] , J. Šára [-] , P. Maška [-] - D. Krasnovský [-] (88. J. Krizan [-] ) , L. Dvořák [-] -

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - P. Gladics [-] , J. Zeman [-] , P. Dlužanský [-] (80. T. Kohout [-] ) , M. Prášil [-] , R. Šebesta [-] , M. Havelka [-] , D. Trmal [-] , L. Kuchyňka [-] , M. Matějček [-] , T. Potěšil [-]

ŽK: 44. P. Maška - 70. P. Gladics .
Hráči zápasu: J. Šimánek , P. Maška , L. Dvořák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KORANDA Zdeněk - LOULA Vladimír, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.