Diváci se ve Staré Hlíně branek nedočkali


Branky


0

Souboj starých známých - Staré Hlíny a Novosedel měl přinést vyrovnaný duel. Vyrovnaný jistě byl, ale bohužel pro diváky bez gólových efektů na obou stranách. Střelcům nejspíše v sobotním mokrém odpoledni zvlhl střelný prach.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

V sobotu 2.9.2017 starohlínští přivítali na domácím hřišti, poprvé v podzimní části soutěže, mužstvo Novosedel. Bylo to jejich první utkání v sezóně, jelikož před týdnem zápas kvůli počasí odložili. Na výborně připraveném trávníku začala obě mužstva opatrněji. V prvním půlce se hrálo většinou mezi vápny, obě mužstva si připravila spíše takové pološance. Do zápasu vstoupili domácí poměrně dobře a prvních pětadvacet minut byli lepším týmen. Vyložené šance měly oba týmy pouze jednou. Ve 38. minutě našel Kroupa nádherným pasem přes celé hřiště Hladílka, ten nacentroval do malého vápna na zcela volného Pražáka, který si míč zpracoval na prsou, ale jeho střela mířila nad domácí bránu. V posledních vteřinách prvního poločasu vyrobili hosté na půlce hrubku, hlínští podnikli rychlý útok, pokus Chmátala zneškodnil golman Michal. Branka nepadla, tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

Druhý poločas ke gólu také nevedl

Druhý poločas už byl o něco svižnější a domácí do něj vstoupili opět lépe než protivník a vypracovali si hned v úvodu vyloženou gólovou šanci, kterou opět nedokázali zužitkovat. Hladílek střílel těsně vedle. Ve 49. minutě měli domácí největší šanci, kdy Kadlecovu hlavičku směřující do šibenice vyškrábl Michal na roh. Hned poté vyrazil Rychlý Mládkovu střelu. V 57. minutě utekl po lajně Voldřich, jeho pokus se zastavil v síti golmana Rychlého, gol ale pro ofsajd nebyl uznán. Pak se dostali hosté do slibného přečíslení, místo střely si ale nahrávali tak dlouho, až jim hlínští balon ukopli. V 68. minutě byl v úniku sražen novosedelský Kubo, z následného tr. kopu mířil Mládek nad bránu. Za chvíli střílel domácí Vonka mimo. V 76. minutě se naopak zrodila největší šance Novosedel. Hladílek si vzal na půlce míč, využil své rychlosti, došel s balonem až do domácí šestnáctky, ale místo střely nesmyslně volil přihrávku na obsazeného spoluhráče. Minutu poté zneškodnil Pražák slibnou šanci Hlíny. Pět minut před koncem ještě střílel Voldřich těsně kolem tyče branky domácích. I když nepadl žádný gol, tak se muselo derby divákům líbit. V závěru utkání se snažily oba týmy strhnout vítězství na svou stranu. V obou brankách ale stáli výborní golmani a zápas tak skončil zaslouženou remízou.

AUTOR: Jan Hrubý, Pavel Fryš



Ohlasy k zápasu


FK Stará Hlína
Jan Hrubý: V sobotu 2.9.2017 jsme přivítali na domácím hřišti, poprvé v podzimní části soutěže, mužstvo Novosedel. Bylo to naše první utkání v sezóně, jelikož před týdnem nám zápas kvůli počasí odložili. Do zápasu jsme vstoupili poměrně dobře a prvních pětadvacet minut jsme byli lepším týmem. Vypracovali jsme si několik slibných příležitostí, které jsme bohužel nedokázali využít. Po pětadvaceti minutách soupeř hru vyrovnal a vypracoval si po zaváhání domácí obrany jednu stoprocentní gólovou příležitost, kterou ke štěstí domácích nevyužil. Do druhého poločasu jsme vstoupili opět lépe než náš protivník a vypracovali si hned v úvodu vyloženou gólovou šanci, kterou jsme opět nedokázali zužitkovat. V další části utkání jsme se snažili zápas rozhodnout, ale někdy jsme řešili hru až příliš zbrkle a jednoduše ztráceli balóny. Toho soupeř využíval k rychlým protiútokům, ze kterých si dokázal vypracovat pár dobrých brankových příležitostí, ale novosedelská koncovka haprovala stejně jako ta starohlinská. V sobotu tak ve Staré Hlíně diváci gól neviděli a zápas tak skončil zaslouženou remízou.

SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: První poločas byl opatrnější s jednou vyloženou šancí na každé straně. V druhé polovině utkání již bylo více rušno před oběma brankami. Hra v poli byla vyrovnaná, domácí byli možná více na míči, my měli více tutovek. Remíza je asi spravedlivá, s tím, že domácí měli dvě vyložené šance a my tři (Pražák, Nohava a Hladílek). S hrou jsme spokojeni, akorát nás sráží nulová produktivita v koncovce. Co dokážeme nedat je až neuvěřitelné. Dnes hráli dobře všichni, dařilo se především trojici Michal, Kroupa a Voldřich.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.