Stráž překvapila sebe sama a vyloupila Strmilov


Branky


0

Stráž odjížděla do Strmilova s velkýma obavama a bez větších ambicí. Jak se ale ukázalo bylo to celkem zbytečné. Hosté dokázali na favoritově hřišti vstřelit pět branek a domácí tak v poklidu porazit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strážkému mužstvu se podařil husarský kousek, když dokázalo v mistrovském utkání na horké strmilovské půdě po sedmi předchozích porážkách poprvé zvítězit. Vysoké vítězství se nerodilo před zraky početného poutově naladěného domácího publika lehce, ale bylo naprosto zasloužené. Branky 60. Šuba, 86. Novák – 17. Bednář po rohovém kopu L. Stejskala, 20. L. Stejskal po přihrávce D. Přílepka, 49. Koudelka po další nezištné přihrávce B. Chovítka, 64. B. Chovítek dorážkou své předchozí střely do tyče, 87. Koudelka dorážkou střely V. Čurdy do břevna. Rozhodčí J. Chvála z Kunžaku, ŽK 2:3. tyče a břevna 0:1, 100 diváků.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Jakub Jančura (kapitán): Konečně se nám podařilo zlomit prokletí venkovních zápasů se Strmilovem. Od začátku se nám podařilo hrát to na čem jsme se před zápasem domluvili a odměnou byly zasloužené a vydřené tři body. K našemu vítězství určitě přispěla i kulisa domácích fanoušků, která místo podporování svého týmu neúnavně urážela rozhodčí a tímto chováním se jen ztrapnila.



Sestavy


TJ Jiskra Strmilov
M. Přibyl [-] - J. Dvořák [-] - J. Kubíček [-] (72. J. Hanzal [-] ) , P. Šuba [-] (82. T. Holec [-] ) , P. Strouhal [-] (55. M. Lehejček [-] ) , Z. Popelka [-] , D. Hanzal [-] - L. Dudek [-] (55. M. Novák [-] ) , O. Nečeda [-] , F. Procházka [-] - T. Dohnal [-]

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - M. Zvára [-] , J. Bednář [-] (46. T. Koudelka [-] ) , J. Kozel [-] , V. Čurda [-] , L. Stejskal [-] , D. Přílepek [-] , J. Jančura [-] , B. Chovítek [-] (80. D. Škopek [-] ) , L. Chovítek [-] , J. Kollár [-]

ŽK: 32. J. Kubíček , 77. P. Šuba - 31. D. Přílepek , 32. J. Kollár , 77. J. Jedlička .
Hráči zápasu: B. Chovítek , J. Bednář .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - MACHÁČEK Patrik, MACHÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.