D. Trmal 62.
1:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 17:00

1.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velenice rozcupovaly Suchdol


Branky


62. D. Trmal - 4. M. Filip (p.) , 11. T. Kopecký , 28. J. Bittengl , 70. P. Zemánek , 82. J. Latifi
0

Duel starých známých z minulé sezóny byl zcela v režii hostujícího týmu, který nedal domácím sebemenší šanci. Rozdíl ve skóre je patrný. Velenice nadělily Suchdolu nepopulárního bůra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo hotovo

Po krátké letní pauze zamířili České Velenice k prvnímu utkání do Suchdola, kde se utkaly s rezervním mužstvem. Skóre utkání otevřel již ve 4. minutě z pokutového kopu Michal Filip. Penalta se zahrávala po ruce suchdolského zadáka v pokutovém území. Druhou branku přidal v 11. minutě Tomáš Kopecký po krásné přihrávce Mikudima. Ve 28. minutě vymotal domácí obranu i brankáře Jaroslav Bittengl a zvýšil na 3:0. Domácí měli v první půli jednu slibnou příležitost, kterou zneškodnil hostující brankář Maroušek. V první půli měl ještě tutovku Mikudim, který šel sám na domácí svatyni, ale místo jednoduchého zakončení volil kličku domácímu brankáři, kterou mu suchdolský golman Kanděra vystihl. Hrálo se v podstatě na jedné polovině hřiště. 

Druhý poločas se dohrával spíš z povinnosti

Druhou část utkání hosté začali poněkud profesorsky a umožnili domácím dostat se na jejich polovinu. V 62. minutě je za to potrestal suchdolský Daniel Trmal, kterého nechali v poklidu zakončit. To hosty probralo a v 70. minutě navýšil skóre krásnou střelou k tyči Patrik Zemánek. Brankový účet uzavřel v 82. munutě Jakub Latifi po přihrávce Kopeckého do prázdné brány. Dalších několik vyložených šancí už hosté nedokázali proměnit a tak utkání skončilo " pouze " 1 : 5. Zvláště v prvním poločase Velenice předvedli velmi kvalitní výkon a utkání po zásluze vyhráli.

Autor: Karel Macho



Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Marek Čáp (hráč): Absolutně se nám nepodařil vstup do zápasu. Po smolné ruce ve vápně a akce Velenic z 11. minuty už bylo téměř rozhodnuto. Sice se nám začátek druhého poločasu povedl, z čehož jsme vstřelili branku, ale bohužel už nebyly moc síly na zvrácení výsledku, zvláště když soupeř přidal další dvě branky.

TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho (vedoucí mužstva): Po krátké letní pauze jsme k prvnímu utkání zamířili do Suchdola. Skóre utkání otevřel již ve 4. minutě z pokutového kopu Filip. Penalta se zahrávala po ruce suchdolského zadáka v pokutovém území. Druhou branku přidal v 11. minutě Kopecký po krásné přihrávce Mikudima. Ve 28. minutě vymotal domácí obranu i brankáře Bittengl a zvýšil na 3:0. Domácí měli v první půli jednu slibnou příležitost, kterou zneškodnil náš brankář. V první půli měl ještě tutovku Mikudim, který šel sám na domácí svatyni, ale místo jednoduchého zakončení volil kličku domácímu brankáři,kterou mu suchdolský golman vystihl. Hrálo se v podstatě na jedné polovině hřiště. Druhou část utkání jsme začali poněkud profesorsky a umožnili jsme domácím dostat se na naší polovinu. V 62. minutě nás za to potrestal suchdolský Trmal,kterého jsme nechali v poklidu zakončit. To nás probralo a v 70. minutě navýšil skóre krásnou střelou k tyči Zemánek. Brankový účet uzavřel v 82. munutě Latifi po přihrávce Kopeckého do prázdné brány. Dalších několik vyložených šancí jsme nedokázali proměnit a tak utkání skončilo " pouze " 1 : 5. Zvláště v prvním poločase jsme předvedli velmi kvalitní výkon a utkání po zásluze vyhráli.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - R. Gorný [-] , M. Prášil [-] (70. T. Potěšil [-] ) , P. Krejčí [-] , T. Kamiš [-] (46. K. Trmal [-] ) , M. Havelka [-] , D. Trmal [-] (72. P. Gladics [-] ) , L. Kuchyňka [-] , M. Matějček [-] , L. Chládek [-] , M. Čáp [-]

TJ Lokomotiva České Velenice
T. Maroušek [-] - T. Kopecký [-] , R. Banašík [-] (62. R. Schmidt [-] ) , R. Mikudim [-] (79. J. Latifi [-] ) , M. Filip [-] , M. Varšányi [-] (46. O. Haumer [-] ) , J. Bittengl [-] (77. F. Malaník [-] ) , P. Zemánek [-] , F. Dvořák [-] , M. Srpek [-] , M. Banašík [-] (46. J. Mikl [-] )

ŽK: 45. M. Prášil - 38. R. Banašík , 53. R. Mikudim .
Hráči zápasu: V. Kanděra , K. Trmal - M. Filip , R. Mikudim , T. Kopecký .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.