3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

22.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dolní Dvořiště si na závěr poradilo s Lipnem


Branky


72. T. Zeman , 85. P. Hošek , 89. K. Šrefl
12

Nepřijemný soupeř zavítal na půdu Dolního Dvořiště, ale hrozil pouze v první půli. V té druhé bylo Lipno prakticky bezzubé a domácí si tak připsali zaslouženě tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Dolní Dvořiště začalo poslední zápas sezony aktivněji, když už v páté minutě běžel sám na bránu Kotlár po Krenauerově kolmici, jeho střelu k tyči však gólman Krahulec vyškrábl nohou na rohový kop. V následujících minutách hra příliš fotbalové krásy nenabídla, jelikož se hrálo většinou uprostřed hřiště. Po čtvrt hodině hry si Kotlár vyzkoušel situaci z úvodu utkání znovu, ale stejně jako v prvním případě neuspěl. Na druhé straně zahrozil Krauskopf, který našel rozběhnutého Panského. Ten sice vyhrál souboj s dotírajícím bekem, ale Josefík jeho střelu pokryl. Do konce první půle bylo k vidění ještě několik šancí na obou stranách, ale žádná branku nepřinesla. Velké horko navíc pomohlo ke snížení výkonu obou mužstev.

Zeman otevřel skóre, poté jeho spoluhráči přidali další dvě branky

Do druhého poločasu se ale zřejmě obě mužstva v kabinách osvěžila a nastoupila mnohem aktivněji. 72. minuta pak přinesla první branku, kterou po dlouhém pasu za lipenskou obranu a následné přihrávce od Tesaře vsítil Tadeáš Zeman – 1:0. Pět minut před koncem utkání přidal pojistku Patrik Hošek, jenž po pěkné kombinaci unikl obráncům a šel sám na brankáře Lipna, kterému nedal střelou k tyči žádnou šanci a bylo to 2:0. Poslední gól Dolního Dvořiště v sezoně 2017/2018 padl po přesném Hajdákovo centru a hlavičce Karla Šrefla v 89. minutě a utkání tak skončilo 3:0.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák, trenér: My jsme chtěli zakončit sezónu výhrou, a to se nám podařilo. Hra nebyla úplně dobrá, ale zvládli jsme to. Příchodem Šrefla, který nastoupil na závěrečných 30 minut (nastoupil asi po 3 letech) jsme dostali klid na kopačky a On se nám odvděčil asistencí a gólem. Velmi dobrý zápas odehrál mladíček Tesař. Všem děkuji za sezónu!!!!!!




Sestavy


FK Dolní Dvořiště
P. Josefík [-] - M. Hajdák [-] , V. Kotlár [-] , P. Pecha [-] , P. Hošek [-] , J. Macanovič [-] , J. Krenauer [-] , L. Plosz [-] , J. Kubík [-] , T. Zeman [-] , M. Vančura [-]

FC Lipno nad Vltavou
R. Krahulec [-] - L. Fenc [-] , D. Furik [-] , Z. Skípala [-] , M. Hamburg [-] , K. Krauskopf [-] , O. Panský [-] , M. Víšek [-] , F. Dočkal [-] , E. Pač [-] , P. Sládek [-]

ŽK: 64. J. Macanovič - 15. F. Dočkal .
Hráči zápasu: M. Tesař .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Janda Jaroslav - HOŠEK Dalibor (N), KRÁTKÝ Marcel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Dolňák ztratil šanci na postup, ale i přes to si myslím, že nepůjdou na dokopnou s prohrou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích