Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

12.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipno uštědřilo Frymburku kanára


Branky


9

Další derby se uskutečnilo na Lipně, kde domácí fotbalisté přivítali rezervu Frymburku. Výsledek vyzněl jasně pro domácí Lipno, ale i hosté měli několik příležitostí ke skórování.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lipenští vyhráli první půli 3:0

Hned po úvodním hvizdu si hosté vytvořili příležitost, ze které nevzešlo velké nebezpečí pro domácího gólmana. Naopak to byli domácí, kteří se dokázali gólově prosadit. Po přihrávce do středu hřiště skončila střela Pavla Sládka z páté minuty v síti Neumanna a bylo to 1:0 pro Lipno. Frymburk mohl o pár chvil později odpovědět, ale Pavlík nedokázal překonat Krahulce v souboji jeden na jednoho.

 

V 16. minutě se Lipno dostalo do dvougólového vedení. Jeden z hostujících obránců zůstal za ostatními a domácí toho dokázali využít. Přihrávkou na Zdeňka Skípalu překonali Neumanna a ten už neměl problém dostat míč do odkryté branky – 2:0.

 

Od 25. minuty se Frymburk zvedl. Zatlačil domácí na jejich polovinu a snažili se o snížení. Bohužel pro Šumavu Pavlík další dvě šance spálil. První po přihrávce Kani neskončila mezi třemi tyčemi a druhá se po přihrávce od Maliny do samostatného úniku nevešla gólmanovi domácích mezi nohy. Vzápětí měl obrovskou šanci Malina, který si přihrál na vlastní polovině s Kaňou, a ten šikovně poslal Pavlíka po lajně, Pavlík počkal na dobíhajícího Malinu, ten ovšem po sprintu z vlastní poloviny nedokázal dát míči potřebnou razanci, tudíž Krahulce opět nepřekonal. Velkou snahu hostů utnul v pětatřicáté minutě exfrymburský Jan Salzer, který napřáhl ze třiceti metrů a Neumann si s jeho střelou nedokázal poradit – 3:0. Ke konci prvního poločasu z voleje frymburský Vágner prověřil Krahulce, ale ten odmítl pustit míč do sítě, a tak první půle dopadla mnohem lépe pro domácí Lipno.

Hosté měli šance, ale skórovali pouze domácí

Z kraje druhého poločasu přidali domácí další branku. Konkrétně to byl Z. Skípala, který dokázal překonat Neumanna podruhé v zápase, když vystřelil z hranice penalty – 4:0.

 

Frymburk za stavu 4:0 hrál pořád to své a snažil si vytvořit příležitosti. Jednu z nich vytvořil Pompe pro Kaňu, ale střelu zblokoval obránce na roh, ze kterého nic nebylo.

 

V 74. minutě se na druhé straně prodral Ondřej Panský mezi obránci hostů a zvýšil na 5:0. Frymburk byl nejblíže ke gólu o pár okamžiků později. Malina prošel mezi domácími a dostal se až ke střele, která skončila na zadní tyči lipenské svatyně.

 

Poslední minuty už nenabídly příliš příležitostí, ale i přesto dokázali lipenští skórovat z přímého kopu. Neumann se postavil za zeď a Tomáš Kordík využil volného místa na druhé straně branky a uzavřel gólový účet zápasu na 6:0.

 



Ohlasy k zápasu


FC Lipno nad Vltavou
Vlastimil Březina, kapitán: První poločas jsme začali aktivněji, kdy se prosadil po menším zmatku v soupeřově vápně přízemní střelou Sládek. Soupeř nás tlačil z rychlých protiútoků, kde byla naše slabina v první půli. Pak přišel druhý zásah do soupeřovi brány, což nám dodalo větší klid na kopačky. Soupeř měl několik 100% šancí, ale naštěstí pro nás žádná neskončila brankou. Do půle jsme přidali třetí gól a bylo skoro rozhodnuto. Druhá půle byla z naší strany lepší, soupeř neměl tolik vyložených šancí. Frymburským bych rád poděkoval, že to dali aspoň takhle dohromady a všichni jsme si mohli udělat žízeň. Konečný výsledek 6:0 odpovídal dění na hřišti, i když je mi sousedů líto, že nedali aspoň čestný gól.

FC Šumava Frymburk B
František Malina, hráč: Při pohledu na výsledek si každý musí říct, že to byl jednoznačný zápas v režii domácích. Bohužel se nám za stavu 1:0 a především 2:0 nepodařilo změnit skóre v náš prospěch. Kdo ví, jak by to vypadalo, kdybychom naše šance proměnili. Na to se ovšem nehraje. Musíme tuto prohru hodit za hlavu, soustředit se na příští zápas s Dolním Dvořištěm a pokusit se je obrat doma o nějaký bod. Pozitivní je, že jsme se dokázali sejít v 11 lidech, a to přes to, že hrálo Áčko ve Chvalšinách. Nejlepšího hráče tentokrát hodnotit nebudu. Díky všem, co přišli a odehráli zápas se ctí i přes vysokou prohru. Stejný názor mají i trenéři Mertl a Turcovský.



Sestavy


FC Lipno nad Vltavou
R. Krahulec [-] - F. Dočkal [-] , O. Panský [-] , M. Hamburg [-] , L. Fenc [-] , Z. Skípala [-] , M. Víšek [-] , V. Březina [-] , T. Kordík [-] , E. Pač [-] , P. Sládek [-]

FC Šumava Frymburk B
M. Neumann [-] - F. Malina [-] - V. Tomka [-] , M. Pompe [-] , T. Pavlík [-] , F. Fatura [-] , P. Tichovský [-] , M. Juhaňák [-] , T. Kaňa [-] , B. Vágner [-] , D. Antl [-]

Hráči zápasu: R. Krahulec , O. Panský , T. Kordík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Adamovič Jiří - KRÁTKÝ Marcel (N), KRAUSKOPF Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Zbyněk Rýpar

Expert: Stanislav Přívratský
Tip experta: výhra domácích

Tipuji Lipno, už v okresní soutěži bylo hodně fotbalový a týmový a předvádí to i nadále a výsledek 4:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích