5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 10:30

11.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavoj B přeci jen nepřezimuje na posledním místě bez bodu! Porazil totiž oslabené Malonty


Branky


0

ČESKÝ KRUMLOV - Domácí tým se potýká celý podzim se špatnými výsledky a s neúplnou sestavou. V posledním podzimní zápase měly problémy se sestavou ale Malonty, které si tak odvezly z Českého Krumlova debakl 5:0, domácí díky tomuto vítězství slaví první tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malonty přijely pouze v desíti lidech

Malonty nastoupily na půdu Českého Krumlova pouze v desíti lidech a domácí příznivci tak cítili šanci na první bodový zisk svého týmu v sezóně. Domácí se sešli v dobré sestavě, ve které figuroval například loni ještě zlatokorunský hráč Jan Sláma. Domácí otevřeli skóre v patnácté minutě, kdy pěknou střelou překonal brankáře Bílého Miroslav Matěják a bylo to 1:0. O pár vteřin později už vedli domácí o dvě branky. Po pěkné kombinaci se prosadil Lukáš Hoffman a domácí kráčeli k prvním třem bodům v sezoně – 2:0. Těsně před poločasovou přestávkou se pak ještě prosadil Matěj Švec a už to vypadalo s domácími velmi nadějně – 3:0.

Domácí dokonali debakl

Jak Matěj Švec první půli uzavřel, tak tu druhou otevřel. V sedmačtyřicáté minutě se totiž dostal k míči a pěknou střelou nedal Bílému šanci zakročit – 4:0. Debakl Malont dokonal v šestaosmdesáté minutě Jan Sláma, který za B tým Českého Krumlova nastoupil poprvé v sezóně – 5:0. Hosté celé utkání tahali za kratší konec provazu a bylo jasné, že si z hřiště rezervy divizního týmu neodvezou ani bod. Český Krumlov sice přezimuje na posledním místě tabulky Okresního přeboru, ale v kolonce bodů už mu nebude svítit nula. Domácí si díky vítězství alespoň trošku zpříjemnili dokopnou.



Ohlasy k zápasu



TJ Hraničář Malonty
Stanislav Hubený, vedoucí mužstva TJ Hraničář Malonty: Co říct k zápasu v Krumlově, béčko Krumlova potřebovalo nutně bodovat, aby do jarních bojů nešlo s nulovým ziskem, podle toho taky vypadala jejich sestava složená z dorostenců a pendlů z áčka. Oproti tomu my jsme se skoro už tradičně sešli na venkovní zápas jen v deseti a podle toho vypadal i obraz hry. Domácí nás po celý zápas skoro nepustili za půlku a konečných 5:0 bylo pro nás ještě milosrdných. Spoustu střel pochytal Pepa Bílý a dost šanci zazdili i domácí hráči. Takže výhra Krumlova naprosto zasloužená.



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov B
M. Votýpka [-] - M. Strapek [-] , J. Sláma [-] , M. Kroupa [-] , M. Švec [-] , J. Sekyra [-] , L. Hofmann [-] , M. Matěják [-] , J. Zatloukal [-] , M. Paráček [-] , J. Hladík [-]

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - M. Městecký [-] , A. Preusler [-] , M. Beneda [-] , D. Svatoň [-] , R. Fukal [-] , R. Tomáš [-] , R. Debnár [-] , K. Beutl [-] , T. Kéri [-]

ŽK: 63. J. Hladík - 24. R. Tomáš .
Hráči zápasu: M. Votýpka , M. Švec .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Reitinger Jiří - SUCHÁNEK Daniel (N), JELÍNEK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.