Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

8.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavoj přijel v osmi lidech, o poločase zápas odpískal


0

Českokrumlovské béčko mělo opět velké trápení se sestavou a na Lipno dorazilo jen v osmi lidech. O poločasové přestávce hosté nahlásili dvě zranění a utkání tak nemohlo pokračovat. Lipenští si připsali snadnou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krauskopf vstřelil hattrick

Utkání na Lipně začalo o patnáct minut později, neb se hráči hostí dostavili na zápas pouze v pěti lidech a čekalo se na další hráče. Tři další nakonec dorazili a utkání tak mohlo začít. A začalo hned brankou Lipna, které v šesté minutě šlo do vedení po centru Víška se hlavou prosadil Ondřej Panský 1:0. Tři minuty nato to bylo už 2:0 a o branku se postaral Karel Krauskopf, který obdržel přihrávku od Milana Víška a šel sám na brankáře, kterému nasadil jesličky a domácí vedli už o dvě branky. O minuty později bylo sníženo, když se trefil Jiří Babouček 2:1.

 

Lipenští ale s dalším gólem příliš neotáleli, neb ve třinácté minutě podnikli další útok, který po centru z pravé strany zakončil Tomáš Kordík a bylo to už 3:1. V devatenácté minutě se domácí prosadili znovu. Oslabená sestava hostí neuhlídala Karla Krauskopfa, který udělal kličku ve vápně a střelou na zadní tyč nedal brankáři šanci – 4:1

 

Karel Krauskopf se trefil i potřetí. V pětatřicáté minutě si narazil s Milanem Víškem a šel sám na bránu. Bílému udělal kličku a skóroval pohodlně do prázdné brány. Domácí tak vyhráli první půli s přehledem 5:1. O poločasové přestávce nahlásil tým hostí dvě zranění a jelikož jejich počet hráčů klesl pod sedm, muselo být utkání předčasně ukončeno.



Ohlasy k zápasu


FC Lipno nad Vltavou
Vlastimil Březina, kapitán FC Lipno: Já osobně jsem se na utkání těšil, ale když jsem viděl, v kolika lidech Slavoj přijel, měl jsem po radosti. V 8 lidech se opravdu hrát nedá. Proti Krumlovu jsme měli slabší trénink. Škoda toho obdrženého gólu. Jinak bych těm osmi statečným chtěl poděkovat aspoň za odehraný poločas.




Sestavy


FC Lipno nad Vltavou
P. Zvonař [-] - T. Kordík [-] , E. Pač [-] , P. Sládek [-] , L. Macák [-] , K. Krauskopf [-] , O. Panský [-] , Z. Skípala [-] , M. Víšek [-] , V. Březina [-] , M. Schober [-]

FK Slavoj Český Krumlov B
F. Bílý [-] - J. Hladík [-] , M. Štěpán [-] , M. Paráček [-] , J. Lach [-] , M. Špát [-] , K. Šťastný [-] , J. Babouček [-]

Hráči zápasu: K. Krauskopf , M. Víšek .
Místo: Lipno. Počet diváků: 46. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - KRÁTKÝ Marcel (N), VÍŠEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.