Derby jasně patří Dolnímu Dvořišti, které nadělilo Malontům bůra


0

Derby mezi domácími Malonty a hostujícím Dolním Dvořištěm nenabídlo v první půli žádnou branku. V té druhé už se síť několikrát rozvlnila, a bylo to jen za zády domácího brankáře...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté tvořili hru, domácí mohli naopak udeřit

Derby začalo opatrně z obou stran. Domácí, kteří nastoupili bez pěti hráčů základní sestavy, se spoléhali spíše na brejky a nechali Dolní Dvořiště tvořit hru. To mělo častěji míč na kopačkách, ale paradoxně jako první mohli skórovat domácí. Pulec však svůj únik nedotáhl do konce, když ho vychytal Josefík. Další gólovka přišla o pár minut později a opět na domácí straně. Mezei však v tom nejdůležitějším okamžiku nedosáhl na míč.

 

Poté si vytvořili šanci i hosté, ale ani Hoškova hlavička či střela Krenauera mezi tři tyče nezamířila. A když se těsně před poločasem neprosadil ani Přívratský ve stoprocentní šanci, tak poločas skončil bez branek 0:0.

Hosté nasázeli během devíti minut čtyři branky

Druhá půle už však branky přinesla a tu první velmi brzy. Hostující Rubeš po dvou minutách druhé půle poslal nadýchaný centr do vápna na Přívratského, který hlavou otevřel skóre – 0:1!

 

Vstřelená branka hostující celek nabudila k velmi dobrému výkonu. Dolní Dvořiště totiž po celý druhý poločas téměř nepůjčilo svému soupeři míč. Domácí měli pouze dvě šance po únicích Pulce a Mezei, ale bez trefy do černého. Navýšit skóre mohl Hošek, Kotlár či Růžička, ale jejich střely se mezi tři tyče nevešly.

 

Ke konci zápasu ale už začaly branky padat. V 78. minutě dostal krásnou přihrávku od Hoška Stanislav Přívratský a podruhé v sobotním utkání rozvlnil síť – 0:2. Minutu nato napřáhl Tomáš Růžička z dobrých dvaceti metrů a jeho střele skončila až za zády brankáře Malont – 0:3.

 

V 81. minutě se radoval z branky další hráč Dolního Dvořiště. Podobně jako Růžička se totiž trefil také Jan Krenauer a domácí byli na ručník – 0:4.

 

Poslední slovo v utkání si vzal Patrik Hošek, který dorazil svou šanci a uzavřel tak na konečných 0:5. Skóre sice mohl ještě navýšit Zeman, ale po rohovém kopu orazítkoval hlavou pouze tyč.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Malonty
Matouš Kouba, hráč TJ Hraničář Malonty: Do zápasu jsme šli bez pěti hráčů ze základu, přesto jsme první poločas drželi krok, a i když soupeř držel více balon na kopačkách, tři stoprocentní šance jsme měli my. Bohužel nedokázali jsme je proměnit. I Dolňák měl na závěr poločasu tutovku. ale Pitvís (Přívratský) ji neproměnil. Špatný start do druhé půle znamenal po pár vteřinách gól pro hosty, kteří nás pak zatlačili a dominovali, snaha vyrovnat znamenala otevření obrany což se nevyplatilo a během čtyř minut nám nasázeli 3 branky a bylo po zápase…za druhý poločas jsme si nezasloužili vyhrát. Dolňák ukázal. že má kvalitní tým, který by mohl tenhle rok konečně postoupit, když na sebe nebude Zemi (Zeman) s Krenym (Krenauer) křičet.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák, trenér FK Dolní Dvořiště: Zápas se mi samozřejmě hodnotí výborně. Derby s Malonty se bere trochu jinak než ostatní zápasy a my ten zápas zvládli. První poločas jsme sice byli na balónu, ale bez efektu. Druhou půli jsme zcela ovládli a domácí úplně odpadli. Derby bývá občas i hodně vyhrocené a jsem rád, že to klucí zvládli i po jiné stránce. Pochválím celý tým, ale malinko vyzdvihnu Zemana. Ten na stoperu předvádí opravdu výborné výkony. A v útoku si rozumí Hošek s Přívratským. Z domácích hrozil Pulec když dostal balón.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Holub Jaroslav - OLAH Radek (N), POSEL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.