Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru 8. kola úřadovala Včelná


0

Souboj týmů z popředí tabulky nabídl zajímavý fotbal, kdev první půli byli lepší domácí,ve druhé naopak hosté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mladé B vytěžilo ze svých šancí pouze jednu branku

Hned po několika minutách se ocitl sám před brankářem Miloš Schuster, jehož pokus na poslední chvíli zastavil jeden z obránců. SK Mladé od začátku utkání dobře kombinovalo a vytvářelo si šance ovšem bez většího gólového úspěchu. Ten přišel až ve 20. minutě, když Souček našel ve vápně Brozmana a ten ze vzduchu poslal míč o břevno za bezmocného brankáře Včelné – 1:0. I nadále to byli domácí, kdo se snažil tvořit hru a hosté hrozili pouze sporadicky ze standartních situací. Do dvoubrankového vedení mohl domácí poslat Szojka, kterému posadil míč na hlavu M. Schuster. Skvělý zákrok ovšem předvedl brankář Včelné Cherkas. O dalších několik minut později dostal dlouhý míč za obranu Brozman, snažil se přehodit vyběhnuvšího brankáře, ale bohužel pro domácí skončil jeho pokus vysoko nad brankou. A když nedokázali domácí navýšit své vedení, přišel trest. V samotném závěru utkání po ztrátě domácích v rychlém přechodu do útoku se dostal míč až k Tobiášovi, který milimetrovým pasem našel Polanského a ten bez problémů vyrovnal – 1:1. Brankou do šatny se tak hosté dokázali vrátit do utkání, ve kterému do té doby neměli téměř žádnou vážnější šanci.

Včelná se zlepšila a přidala i góly

Ve druhém poločase, jakoby domácí ani nepřišli na hřiště. 53. minuta. Roh. Úplně osamocený Adamovský, 1:2. A čtyři minuty na to bylo vymalováno. Po velké koupeli, kterou dopřál Šálek všem přítomným obráncům, přihrál míč Polanskému, který propálil vše, co mu stálo v cestě a nasměroval svůj tým k vítězství – 1:3. Po této tragické pětiminutovce v podání SKM přišlo vyrovnání hry a domácí si opět začali vytvářet šance. Bohužel žádná z nich neskončila za zády hostujícího brankáře. A tak se opět prosadili hosté. Jmenovitě Kamil Tobiáš, který nejprve nachytal při nedbalé rozehrávce domácí obránce a poté nechal proletět vzduchem domácího brankáře Brůžka. A tak po vymetené šibenici to bylo 1:4. Jednu z posledních šancích domácích na změnu skóre měl Miloš Schuster, který z velké dálky napřáhl ke střele, ale hostující brankář ukázal, že do Mladého přijel ve velké formě. A když následně vytáhl i Kotzinovu dorážku nezbývalo domácím nic jiného než se smířit s prohrou a ztrátou všech tří bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Mladé B
Miloš Schuster (hráč Mladého): Škoda, že jsme nedali v první půli ještě jeden dva góly a nechali si dát ten šatňák. Ve druhý půli to bylo z naší strany otřesný a za to co jsme předvedli jsme si zasloužili prohrát.




Sestavy


SK Mladé B
J. Brůžek [-] - A. Kolář [-] , T. Linhart [-] , L. Szojka [-] , M. Zemek [-] , V. Moudrý [-] , J. Kotzina [-] , F. Souček [-] , M. Schuster [-] , M. Pešek [-] , P. Schuster [-]

SK Včelná u Českých Budějovic
M. Cherkas [-] - J. Vavroch [-] , J. Kříž [-] , V. Adamovský [-] - D. Tondl [-] , T. Masák [-] , V. Žondecký [-] - V. Šálek [-] , O. Polanský [-] - K. Tobiáš [-] , J. Novák [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - HLAVÁČ Josef (N), ZAJÍČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.