Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:30

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedení Zborovu dlouho nevydrželo, Vrábče odváží všechny body


Branky


0

V PIG Aréně odehrál domácí Zborov svůj první zápas v aktálním ročníku III. třídy. Ačkoliv se domácí záhy dostali do vedení, výsledek byl podobný tomu z předchozího kola. Tedy vysoká prohra. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

"První vyhrání z kapsy vyhání"

Ani jednomu z celků se vstup do soutěže nepovedl a prohráli vyšším rozdílem. O to více bylo potřeba zabrat v sobotním večeru za ideálního počasí na velmi tvrdém povrchu. Prvních třicet minut to byla kopaná se vším všudy. Nikdo si nebyl schopný přihrát více než dvakrát v řadě, hru představovaly jen dlouhé nakopávané míče. Do vedení se po nedorzumění obrany Vrábče dostal Zborov zásluhou Pitry - 1:0. Vrábče se potom začalo více tlačit dopředu. K rychle rozehranému a dlouhému autovému vhazování se postavil kapitán hostů Ohrazda a našel ve vápně Davida Seethalera, který parádněvystřelil z voleje - jenže fantasticky zasáhl Hruška, bohužel pro něj mu nikdo z dorážkou nepomohl a Starý se štěstím dopravil míč do sítě - 1:1. Obrat dokonal Kučera, jenž překonal viditelně zraněného Schustera v brance Zborova - 1:2. Dvě velké šance měl ještě hráč s číslem 5 Knytl, který své nájezdy neproměnil. Nejhezčí moment celého zápasu pak přišel ve 40. minutě, kdy se  k volnému přímému kopu postavil Seethaler Martin a bombou o tyčku vymetl všechny pavučiny Hruškovy branky - 1:3. 

Konečnou podobu výsledku dal David Seethaler

Ani druhý poločas nenabídl kdo ví jaký okresní fotbal. Skóre se měnilo pouze v případě zakončujícího Seethalera, který upravil na konečných 4:1 pro Vrábče. Již začátek soutěže ukázal, jak složité to budou mít hráči Zborova v nadcházejícím ročníku. Naopak Vrábče si vyrovnalo skˇore po úvodní domácí prohře s Mladým B.



Ohlasy k zápasu


TJ Zborov
Jiří Blažek (trenér Zborova): První domácí utkání nového ročníku jsme hráli proti účastníkovi minulého ročníku 3.třídy celku Vrábče. Výsledek utkání odpovídá rozložení sil na hřišti. Po 20 minutách jsme sice vedli 1:0, ale od této chvíle hosté převzali iniciativu ještě do poločasu otočili zápas ve svůj prospěch. Druhý poločas jasně lepší hosté ještě přidali jednu branku a upravili tak na konečných 1:4.




Sestavy


TJ Zborov
J. Hruška [-] - F. Leština [-] , P. Dvořák [-] , D. Podhrázský [-] , D. Svoboda [-] , P. Jiran [-] - M. Herman [-] , V. Tesař [-] , J. Bartyzal [-] , S. Janouch [-] - V. Pitra [-] -

TJ Vrábče
M. Schuster [-] - D. Seethaler [-] , D. Starý [-] , T. Knytl [-] , F. Ohrazda [-] , M. Šerý [-] , S. Knytl [-] , M. Mekiš [-] , Š. Ohrazda [-] , K. Bašta [-] , M. Filištein [-]

ŽK: 25. F. Ohrazda .
Hráči zápasu: V. Tesař - F. Ohrazda .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - TŮMA Stanislav (N), JURČÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.