0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé B rozhodlo ve druhém poločase


Branky


0

Vrábče na svém stadionu mezi tratí a lesem přivítala rezervu Mladého. Fotbal odpovídal úrovni III. třídy, z výhru se nakonec radovali hosté, když přečkali i pokutový kop domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta zůstala neproměněná

Od prvních minut bylo vidět, že na malém hřišti ve Vrábče se nebude hrát nijak oslnivý fotbal plný, krásných kliček a skvělých fotbalových momentů, ale spíš boj o každý centimetr hřiště. Z kraje zápasu se ukázalo, že domácí mají své hřiště přeci jenom lépe přečtené a měli více ze hry, ale s přibývajícími minutami se hra vyrovnala a do příležitostí se dostávali i hosté. V nejvážnější se ocitl nová akvizice v mládském dresu Josef Vokáč, který nedokázal usměrnit centrovaný míč mezi tři tyče. Na druhá straně nejvíce zlobil Seethaler. Po faulu na něj se dokonce kopala penalta. Jeden z nejzkušenějších hráčů v mládském dresu Szojka nejprve rozhodil soupeře lehkým zataháním za trenky a ten pak poslal míč téměř do prostředka branky, s čímž si dokázal poradit Dvořák. Jelikož v prvním poločase bylo vidět více hádek, a to i mezi sebou v týmu soupeře, než fotbalu, šlo se do šaten za nerozhodného stavu 0:0.

Nedáš, dostaneš platilo i ve Vrábči

Po uklidnění všech vášní a emocí se mohlo nastoupit ke druhému dějství. V tom už se začal hrát trochu fotbal. A to takzvaně „nahoru dolu“. Žádná velká mezihra, žádná velká myšlenka, jak tomu povětšinou ve III. třídě bývá. Šance na obou stranách. Po několika skvělých zákrocích Dvořáka a se osmělili i hosté a dorostenec Šimek z dálky trefil břevno. Pak už přišel první gólový okamžik. Centr od Koláře přesně našel ve vápně kopačku soupeře, který poslušně zpracoval míč pro Szojku a ten z bezprostřední blízkosti poslal hosty do vedení – 0:1. Druhou branku měl na noze Vokáč, když dlouhý míč po lajně od Drábka zatáhl do vápna Miloš Schuster a předložil mu ho do vyložené situace. Novic v mládském dresu, ale ukázal, že do sestavy skvěle zapadne a v tutové příležitosti, jak už je v Mladém zvykem, selhal. Nakonec se početná divácká kulisa druhé branky dočkala. A měla jí na starost dvojice Vokáč – Schuster Miloš. První jmenovaný byl faulován prakticky na brankové čáře u velkého vápna. Druhý jmenovaný se postavil k exekuci standartky. Svou lišáckou ranou na první tyč překvapil všechny přítomné, včetně brankáře a poslal hosty do dvoubrankového vedení – 0:2. Levý obránce SK Mladé v pozápasovém hodnocení přítomným redaktorům sdělil: „Tam to Prd (pozn. red. přezdívka brankáře domácích) nevyřešil dobře!“. Při čekání na konec se ale domácí museli před hosty sklonit potřetí. Rychlou rozehrávku Vokáče zužitkoval Miloš Schuster. Lehce míč potáhl a posadil ho na hlavu naběhnuvšímu si Szojkovi, který prokázal pověst obávaného střelce a završil tak konečné skóre na 0:3.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Mladé B
Miloš Schuster (hráč Mladého): První půle byla hodně o soubojích, žádný extra fotbal. Druhou půli jsme se dostali do hry a povedlo se nám vstřelit tři branky, takže můžeme mluvit o povedeném vstupu do soutěže z naší strany.



Sestavy


TJ Vrábče
T. Knytl [-] - J. Vejskrab [-] , M. Šerý [-] , M. Seethaler [-] , P. Sedlický [-] , Š. Ohrazda [-] , F. Ohrazda [-] , M. Mekiš [-] , K. Bašta [-] , S. Knytl [-] , M. Filištein [-]

SK Mladé B
L. Dvořák [-] - M. Pešek [-] , L. Szojka [-] , F. Souček [-] , P. Schuster [-] , M. Schuster [-] , M. Novotný [-] , M. Zemek [-] , A. Kolář [-] , M. Hybrant [-] , M. Drábek [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: KUBEŠA Erik - JURČÍK Martin (N), FRIED Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.