0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 15:00

12.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec doma nestačil na Kamenný Újezd


Branky


0

Rezerva Sedlece je na svém hřišti silná, takže bylo jasné, že béčko Kamenného Újezdu to nebude mít jednoduché. Opět se ale ukázalo, že v této soutěži není nic jisté a domácí díky brance Čermáka z 21. minuty nečekaně prohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení hostí po prvním poločase

Souboj dvou "Benfik", které minulý rok hráli IV. Třídu vyšel lépe pro hosty. Kamenný Újezd dorazil do Sedlce po dvou porážkách v řadě a pokleslých výkonech. Za to domácí třikrát za sebou zvítězili a podle postavení v tabulce měli být favorit tohoto utkání na co odkazovali i tipéři, kteří věřili z 90% domácím. A tým hostů hrál souběžně utkání v Brloze a tím o doplnění nemohla být řeč a ani Sedlec nebyl tak doplněn jak je zvykem při domácích zápasech. Možná to bylo počasím, protože se zápas odehrál za né příliš fotbalových podmínek. Byl silný vítr a ani teplota nešla přes 10 stupňů. Na hřišti to hráčům ještě znepříjemnily kaluže vody a stávaly se tak pastí přihrávek. První poločas měl ze hry více Kameňák s výrazně lepším přechod do útoku a držení míče, jen finální zakončení postrádalo vstřelenou branku, nejvíce aktivní se jevil hostující Červonyj ten to zkoušel hned několikrát z hranice vápna. Branku se povedlo vstřelit ve 21. minutě, kdy napřáhl Daniel Čermák z 25 metrů a s pomocí teče jedhoho z domácích obránců skončil míč za zády domácího Čalouna - 0:1. Do poločasu bylo k vidění ještě nekolik závarů ve vápně domácích, ale veškeré pokusy skončili na kopačkách obránců ze Sedlece. Poločas tedy skončil 0:1.

Druhý poločas branku nepřinesl

Ve druhém poločase znovu Sedlec musel více bránit, hosté měli jeden průnik za druhým a i s přičiněním brankáře který vychytal ne jednu šanci hostů se stav neměnil. Okolo 70. minuty se obraz hry otočil a domácí dostali Kameňák pod tlak a dokonce byli i blízko vyrovnání. Po dobře rozehrané standardní situaci z pravé strany, si míč ve vápně našel jeden z útočníků a ve velké šanci trefil tyč. V následujícich minutách se hra vyrovnala a zároveň vyhrotila což vyústilo fauly a potyčkami mezi hráči. Né malou vinou schytal i několik výtek rozhodčí, který mohl na každé straně písknout penaltu. Zápas se dohrál v podobném duchu a ani po konečné hvizdu emoce nezmizeli. Příkladem je si podat ruce, což je slušností i když se na hřišti stane cokoliv. A odcházet do kabiny s argumentem "A to se musí?"..  nemám co dodat. Kamenný Újezd tak odváží z horké půdy velmi cenné tři body.

Autor: David Augusta



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kamenný Újezd B
Lukáš Fousek (kapitán): V takovém počasí jsem snad ještě nehrál. Silný vítr a podmáčené hřiště komplikovalo hru, ale i přes to jsme byli v první půli lepším týmem. Bohužel chyběl důraz a přesnost v koncovkách. Po vlastním gólu jsme šli do vedení, které jsme v druhém poločase bránili až do konce. Jsme rádi, že po sérii smolných zápasů vezeme tři body.



Sestavy


TJ Viktoria Sedlec B
R. Čaloun [-] - V. Kozel [-] , J. Krejčí [-] , L. Bašar [-] , J. Špán [-] , J. Andrle [-] , M. Kroupa [-] , J. Staněk [-] , V. Reitinger [-] , A. Žáček [-] , J. Zíka [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd B
F. Kvasnička [-] - J. Nejedlý [-] , V. Kotalík [-] , D. Čermák [-] , L. Fousek [-] , M. Buczek [-] , J. Červonyj [-] , T. Klivanda [-] , D. Augusta [-] , M. Váša [-] , M. Samborský [-]

Hráči zápasu: R. Čaloun - J. Červonyj , D. Čermák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ZEVL Karel - PEKAŘ Kamil (N), KUČERA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.