FOTO: Žabovřesky a Koloděje si body rozdělily


Branky


0

V sobotním větrném odpoledni cestovalo do Žabovřesek mužstvo Koloděj. Domácí jsou v popředí tabulky, takže chtěli navázat na slušné výsledky a před domácím publikem získat tři body. Hosté zase chtěli potvrdit tři body z domácího zápasu s Dívčicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek (hráč): Po dlouhé době jsme si tentokrát moc šancí v prvním poločase nevytvořili a mohli jsme být rádi za výsledek 1:1. První gól dal Jakub Hála po hezké střele z vápna, hosté ovšem hned za minutu dokázali vyrovnat. Ve 40. minutě jsem byl jasně odstrčen ve vápně a měla se pískat penalta. Ovšem Feitl jí nepískal a tak mu Kuba řekl pár sprostých slov a musel předčasně do sprch. Druhý poločas jsme ale skvěle makali jako tým a v deseti jsme soupeře přehrávali. Vytvořili jsme si spoustu šancí a bohužel jsme dva body ztratili.

SK Koloděje nad Lužnicí
http://www.skkolodejenl.cz: V prvním poločase jsme hráli aktivně a naší hrou jsme soupeře zaskočili. Hra měla velmi aktivní průběh a obě mužstva se snažila dát gól. Šancí bylo na obou stranách hodně, ale většina jich vyšla na prázdno. První branka padla z kopačky Jakuba Hály ve 37. minutě a Žabovřesky vedli 1:0. Hned vzápětí jsme odpověděli a srovnali stav na 1:1 střelou Tomáše Kubíčka 38. minuta. Ke konci první poloviny zápasu se Žabovřesky začali dohadovat s rozhodčím a skončilo to červenou kartou pro Jakuba Hálu. Do druhého poločasu jsme nastupovali s vidinou tří bodů, ale bohužel naše hra tak nevypadala. Žabovřesky byli podstatně aktivnější a jejich hra výrazně lepší. Po 45. minutách kolodějského bránění jsme byli rádi za uhraný bod proti deseti hráčům Žabovřesk.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - ŠTANDA Rudolf (N), FEJFAR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.