FOTO: Dívčice nezvládly zápas v Kolodějích


Branky


0

Druhé Dívčice zajížděli na horkou půdu do Koloděj. Jejich cíl byl jasný, získat tři body, bohužel se opět ukázalo jak je pro domácí důležité jejich malé a drnité hřiště. Hosté neudrželi vedení a druhé místo, tak po týdnu pravděpodobně opustí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vyhráli první poločas

Domácí Koloděje vstoupily do zápasu rozhodně lépe než soupeř z Dívčic. Byl to ale z jejich strany jen bezzubý tlak. Poté se utkání mírně vyrovnalo. Obě strany kazili hodně přihrávek a spíš se hrála taková nakopávaná. Skóre otevřel v 17. minutě Tomáš Kubíček, který po centru z pravé strany přehlavičkoval hostujícího brankáře Dolejšího - 1:0. Po inkasované brance se hosté nepoložili a začali se dostávat do slibných příležitostí. Žádný z útoků, ale nebyl dotažený do zdárného konce. Ve 26. minutě utekl Strnad po levé straně, už se řítil na brankáře, ale byl faulován. Rozhodčí nepochopitelně míč vytáhl z vápna a nařídil přímý volný kop, který proměnil Pavel Hezoučký přesnou střelou do šibenice - 1:1. Pro Koloděje bylo za tři minuty ještě hůře, to utekl Václav Strnad a špičkou kopačky dokázal překonat brankáře Švehlu - 1:2. Poté přišlo několik závarů na obou stranách, ale žádný neskončil výraznějším ohrožením brankářů. A tak první půle skončila za stavu 2:1 pro hosty.

Domácí obrátili výsledek ve svůj prospěch

Druhý poločas začal mírným tlakem hostujícího mužstva, ale ani oni nedokázali výrazněji ohrozit domácího brankáře. Pak se opět hrál fotbal bez nápadu, domácí nakopávali dlouhé míče a hosté se jim bohužel podřídili. Dívčičtí fotbalisté si tak dlouho koledovali o branku až se v 72. minutě dočkali. Po velice diskutabilním faulu na domácího útočníka se pískal přímý kop a Aleš Baťha dokázal přízemní střelou překonat hostujícího brankáře - 2:2. Po vyrovnání chtěli hosté přesto získat tři body. Začali napadat domácí rozehrávku z čehož vyústila nastřelená tyč a následně i břevno. O pět minut později se řítil na branku Strnad, ale nedokázal včas nahrát. Asi největší šanci Dívčic v druhé půli měl L. Valenta, který nedokázal přihrávku Hezoučkého dostat za záda domácího brankáře. Následná dorážka Strnada letěla hodně nad. Když už to vypadalo, že zápas skončí remízou, kopal se poslední rohový kop, který dokázali domácí proměnit ve vedoucí branku. Nutno podotknout, že hlavičkující Jan Kubíček si pomohl za cenu faulu. Hned po tomto sporném momentu rozhodčí zápas ukončil a domácí slavili velmi cenné tři body.

FOTO: http://www.skkolodejenl.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta: V Kolodějích nám to prostě nejde a opět se to bohužel ukázalo. Po někdy až zbytečných chybách jim darujeme góly a sami tutovky neproměníme. Naše hra nebyla ideální, hodně míčů jsme zkazili a nedokázali se výrazněji prosadit. Třetí branka byl jasný faul, ale na to se nemůžeme vymlouvat. Neodehráli jsme dobré utkání.



Počet diváků: 82. Rozhodčí: PRINZ Štěpán - POLIDA Václav (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.