3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Chrášťany rozhodly o výhře už v prvním poločase


Branky


0

Do Chrášťan Lipí přivezlo pouze jedenáct hráčů včetně zraněného Holinky, ten v průběhu zápasu musel odstoupit a hosté tak dohrávali pouze v deseti. V tomto zápase to na body prostě nebylo a hostující šestizápasová šňůra bez porážky skončila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli produktivní a nastříleli tři branky

Po úvodním oťukávání šly Chrášťany do vedení ve 15. minutě. To přízemní přihrávku skoro z poloviny hřiště tečoval do protipohybu Macháčka na hranici ofsajdu stojící Josef Vomáčka - 1:0. Uplynulo pouze osm minut a domácí se mohli znovu radovat. Lipíčko lacině přišlo o balón na polovině hřiště, toho se zmocnil Ondřej Bahleda a krásnou technickou ranou na zadní tyč nedal Macháčkovi šanci - 2:0. Stejný hráč dostal minutu před přestávkou po další laciné chybě Lipíčka možnost zvýšit již na tříbrankový rozdíl a sám před Macháčkem nezaváhal - 3:0. Po prvních pětačtyřiceti minutách tak bylo prakticky jasné, že z Chrášťan odjede Lipí s prázdnou. 

Druhý poločas se dohrával spíš z povinnosti

Ve druhém dějství se hosté soustředili především na to, aby neinkasovali další zbytečné branky a neodvezli si ostudný výsledek. To se jim nakonec podařilo. Domácí sice drželi balón na svých kopačkách, do zakončení se ale nehrnuli a i přes pár náznaků šancí Macháčka příliš neohrozili. To domácí gólman Lhotka se musel po celý zápas pořádně nudit, jelikož ho hosté za celých devadesát minut neprověřili ani jednou.

Zdroj: www.tjsokollipi.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lipí
Zdroj: www.tjsokollipi.cz: Závěrem se sluší poděkovat všem zúčastněným, kteří nenechali Lipíčko ve štychu a dorazili do Chrášťan zabojovat o co nejlepší výsledek. I přes porážku zaslouží celá jedenáctka velký dík a uznání. Ostatní by se nad sebou naopak měli zamyslet..



Sestavy


TJ Sokol Chrášťany
V. Lhotka [-] - M. Drozd [-] , M. Zeman [-] , P. Koňařík [-] , J. Máca [-] , J. Pešl [-] - J. Vomáčka [-] , M. Boháč [-] , O. Bahleda [-] , L. Hartman [-] , P. Suchan [-] - -

TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - T. Bourek [-] , P. Moravec [-] , Š. Svoboda [-] , O. Kaše [-] , M. Svoboda [-] , P. Kaše [-] , V. Radouch [-] , J. Holinka [-] , J. Říha [-] , L. Kruťko [-]

ŽK: 84. P. Suchan - 42. O. Kaše .
Hráči zápasu: O. Bahleda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PILEČEK Josef - BOHÁČ Miroslav (N), JURKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.