2:2
(1:1)
23. D. Eliáš
71. D. Eliáš (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žabovřesky doma nedokázaly navázat na venkovní výkon a berou s Boršovem pouze bod


Branky


30. J. Hála , 65. P. Pokorný - 23. D. Eliáš , 71. D. Eliáš (p.)
0

Domácí Žabovřesky si v minulém kole překvapivě, ale zcela zaslouženě odvezly všechny body z Borku. Před domácím publikem je čekal rezervní tým Boršova, který dokáže překvapit, ale i zklamat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli šance, byl z toho jen jeden gól

Domácí Žabovřesky přivítaly před domácími ultras rezervu Boršova. Žaby minulé kolo překvapily a porazily ambiciózní Borek na jeho hřišti, takže se dalo předpokládat, že na to budou chtít navázat a všechny body získat i doma. Boršov je ale tým, který umí příjemně i nepříjemně překvapit, takže bylo jasné, že je nečeká vůbec nic jednoduchého. Do vedení se překvapivě dostali hosté. Ve 23. minutě se postavil k přímému kopu útočník David Eliáš, svou tvrdou ranou nastřelil domácího záložníka L. Formánka a ten si nešťastně tečoval míč do vlastní branky - 0:1. Z vedení se boršovští dlouho neradovali, když ve 30. minutě Jan Hála využil nedorozumění hostujcí obrany a svým důrazem se dokázal prosadit - 1:1. Do konce poločasu se i přes velkou snahu domácích skóre neměnilo.

Žabovřesky měli drtivý tlak, bohužel bez gólových efektů

Ve druhé půli měli domácí Žabovřesky místy až drtivý tlak. K jejich smůle ale nedokázali vyložené šance přetavit v góly. Povedlo se to až v 65. minutě, kdy L. Formánek posadil trestný kop na hlavu Pavla Pokorného a ten z cca deseti metrů hlavičku proměnil - 2:1. Zdálo se, že si domácí vítězství pohlídají a nějakou branku ještě přidají. To by si ale před utkáním měli útočnící obout střelecké kopačky. Hosté vyrovnali po rychlém brejku, kdy samostatný únik ještě David Pavlík vychytal, ovšem k odraženému míči se řítil Tomáš Hála s hostujícím hráčem. Tomáš sice fauloval, ovšem před vápnem, ovšem rozhodčí i tak ukázal na pokutový kop, který proměnil David Eliáš a připsal si tak druhou branku v zápase. Domácí vyslali na boršovskou branku přes dvacet střel, ale pouze dvě skončily za zády brankáře Fabiána a tak zápas skončil remízou, která Žabovřesky bude hodně mrzet.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek (hráč): Po vítězném zápase na Borku jsme si mysleli, že nás střelecká smůla konečně opustila. Bohužel. Opět jsme soupeře tlačili, nepouštěli ho na naší půlku, vytvořili si spoustu šancí (cca 10-12 tutovek), ale opět bereme pouze bod. V letošní sezóně jsou každý body důležitý, ovšem my jich už minimálně 6 ztratili a zbytečně jsme v blízkosti osmého místa zaručující sestup do IV. třídy. Já ale věřím, že máme natolik silný mančaft, že se III. třída bude hrát v Žabovřeskách i příští sezónu a střelecká smůla nás konečně opustí. A přehoupne se například na Dívčice (smích).




Sestavy


TJ Sokol Žabovřesky
D. Pavlík [-] - P. Pokorný [-] , J. Hála [-] , D. Ryneš [-] , M. Velík [-] , L. Formánek [-] , J. Hála [-] , V. Vácha [-] , V. Hrabčák [-] , O. Houdek [-] , T. Hála [-]

FK Boršov nad Vltavou B
P. Fabián [-] - L. Machata [-] , R. Vosejpka [-] , D. Zloch [-] , J. Zevl [-] , D. Eliáš [-] , R. Hora [-] , J. Soukup [-] , P. Křemen [-] , R. Šafařík [-] , L. Matoušek [-]

ŽK: 63. R. Hora , 64. M. Mavrodiev .
Hráči zápasu: J. Hála , M. Velík - D. Eliáš , P. Fabián .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: SKVAŠÍK Pavel - ŠTANDA Rudolf (N), SOUKUP Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.