5:1
(0:1)
13. V. Joza
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lipí potvrdilo roli favorita


Branky


53. P. Kaše , 66. J. Holinka , 72. P. Klečka , 75. P. Klečka , 85. P. Kaše - 13. V. Joza
0

V pátém domácím utkání letošní sezóny čekala na fotbalisty Lipíčka ševětínská záloha. Lipíčko chtělo potvrdit stoprocentní domácí bilanci a prodloužit pětizápasovou šňůru bez porážky, což se nakonec podařilo. Ovšem...I když konečný výsledek nakonec vypadá jednoznačně, vítězství se nerodilo tak lehce, jak by se mohlo zdát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horká sprcha pro domácí fotbalisty

Lipíčko nezačalo špatně, ale ani Ondřej Kaše, ani Lávička své příležitosti proměnit nedokázali. A tak udeřilo na druhé straně. Ve 13. minutě zahrávali hosté rohový kop. Novotný svým centrem našel Vojtěcha Jozu, jenž se ocitl před Macháčkem úplně osamocený a neměl problém hlavou zacílit mezi tři tyče - 0:1. Ve zbývajících minutách domácí přidali na obrátkách, místy si vytvořili drtivý tlak, žádnou z velkých šancí ale využít nedokázali. Výsledkem tak byla pouze dvakrát nastřelená konstrukce hostující branky.

Domácí otočili nepříznivý stav ve svůj prospěch

Také do druhé půle vstoupilo Lipíčko aktivně a odměna na sebe nenechala dlouho čekat. V 53. minutě našel zjevně unavený "Rocky" Lávička zpětnou přihrávkou Petra Kaše, ten si připravil střeleckou pozici a ranou na zadní tyč nedal do té doby výborně chytajícímu Trnkovi žádnou šanci - 1:1. Za dalších 13 minut už Lipíčko vedlo. Hosté lacině ztratili balón na polovině hřiště, balón se přes Ondřeje Kaše dostal až ke kopačkám Jiřího Holinky, jenž tentokrát zachoval chladnou hlavu a střelou do protipohybu Trnky zaznamenal svou první letošní trefu - 2:1. Ševětínským očividně docházely síly, čehož dokázalo Lipíčko beze zbytku využít. V 72. minutě prodloužil Macháčkův výkop Lávička až ke kopačkám Petra Klečky a ten se tváří v tvář proti Trnkovi nemýlil - 3:1. Stejný hráč se mohl radovat o dvě minuty později, kdy měl po krásné kombinaci domácích před prázdnou brankou snadnou práci - 4:1. Tečku za utkáním udělal v 85. minutě Petr Kaše, který "poslal na párek" hostujícího kapitána Novotného a následně ranou na přední tyč nedal Trnkovi šanci - 5:1. Pro útočníka Lipíčka to byla již pátá trefa v posledních čtyřech zápasech!Lipíčko tak i přes rozpačitý úvod roli favorita zvládlo, neprohrálo již šest utkání v řadě a v domácím prostředí se může pyšnit bilancí 5-0-0 při skóre 22:4.

ZDROJ: www.tjsokollipi.cz



Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - P. Klečka [-] , M. Svoboda [-] , P. Kaše [-] , R. Lávička [-] , V. Radouch [-] , T. Jinek [-] , J. Holinka [-] , J. Zoch [-] , J. Říha [-] , L. Kruťko [-]

SK Ševětín B
J. Trnka [-] - J. Stehlík [-] , T. Dychtl [-] , F. Doležal [-] , V. Joza [-] , L. Lomský [-] , J. Ludvík [-] , P. Ertl [-] , P. Valeš [-] , M. Beznoska [-] , L. Novotný [-]

ŽK: 52. P. Kaše , 62. R. Lávička - 52. J. Ludvík , 82. R. Holšán .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BROM Josef - RŮŽIČKA Jan (N), MOUČKA Bohuslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.