Lipí a Dívčice si body rozdělily


Branky


0

Již před samotným utkáním s Dívčicemi fotbalisté Lipíčka věděli, že je nečeká nic jednoduchého. Pracovní povinnosti, zdravotní problémy a dovolené způsobily, že jsme do Dubence, kde Dívčiceje mají svůj domácí stánek, jeli ve značně okleštěné sestavě, navíc bez klasického brankáře. Abychom měli alespoň někoho na lavičku, museli výpravu vyztužit dva "bajzovkáři" Kümmel a Fojtík, kterým za výpomoc patří velký dík. Do branky se postavil obránce Tomáš Jinek a předvedl výborný výkon, když kapituloval pouze jednou a výraznou měrou se podepsal pod konečnou remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Od úvodního hvizdu to byli dle předpokladů domácí, kteří za sychravého počasí tvořili hru a drželi balón na svých kopačkách. Především středová dvojice Tuháček - Tvrzický byla prakticky u všech vážnějších akcí domácích. V 19. minutě posadila právě nová posila domácích, ex-zlivský Tuháček, balón na hlavu Vladimíra Valenty a Jinek byl bez šance - 1:0. Vzápětí mohli domácí přidat druhou branku, Jinek ale předvedl proti osamocenému útočníkovi domácích skvělý zákrok. To jakoby hráče Lipíčka nakoplo a postupem času se hra začala vyrovnávat. Ve 33. minutě šel do souboje s gólmanem Dolejším a dívčickými stopery neohroženě Zoch, čímž vybojoval balón pro Petra Klečku a ten v poměrně těžké pozici uklidil balón do prázdné domácí branky - 1:1. O pět minut později mohlo jít Lipíčko dokonce do vedení, Holinkův kroucený přímý kop ale Dolejší vytáhl s velkými problémy konečky prstů na břevno a brankou neskončil ani následný závar v pokutovém území. Do branky se nevešla ani dalekonosná dělovka domácího Strnada z přímého kopu a tak se do šaten odcházelo za vyrovnaného stavu.

Druhý poločas bez branek

Do druhé půle domácí vyměnili brankáře, kdy Dolejšího nahradil Kácal. Ani on, ani Tomáš Jinek už ale další gólovou radost střelcům na obou stranách nedopřáli. Dívčice sice byly aktivnějším mužstvem, vypracovaly si i několik slušných šancí, ani jednou se ale nedokázaly trefit mezi tři tyče. Tomáš Jinek si tak během druhé půle nepřipsal jediný zákrok! Největší šancí domácích byla paradoxně "střela" našeho Radima Fojtíka, jenž uklízel centr domácích na rohový kop a jen tak tak, že nevymetl pavouky v naší brance. V 55. minutě se domácí dožadovali penalty po souboji Kruťka s Kiššem, po celé utkání výborně pískající sudí Granec ale zůstal naprosto klidný a kopalo se pouze od branky. V 70. minutě již tak oslabená sestava Lipíčka přišla o Holinku, jehož působení ukončil natažený zadní sval. Ve zbývajících minutách se Lipíčko soustředilo převážně na defenzivu a bojovalo doslova o každý metr hřiště. Přesto nechybělo mnoho a mohli jsme po několika rychlých protiútocích, či standardních situacích dokonce vstřelit vedoucí branku. To by ale asi bylo pro Dívčice příliš kruté. Oba celky se tak rozcházejí remízou, se kterou v našem táboře panuje naprostá spokojenost. Bodík jsme doslova ubojovali a ukopali a vzhledem k daným okolnostem má pro nás cenu zlata.

Zdroj: http://www.tjsokollipi.cz



Počet diváků: 32. Rozhodčí: GRANEC Robert - VOVES Pavel (N), JURKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.