Sousedské derby ovládly hostující Chrášťany


Branky


0

Velké sousedské derby přineslo očekávaný obrázek – boj, spousta osobních soubojů, a zase boj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V tomto boji byli hosté lepší a zaslouženě vyhráli. Povedla se jim úvodní čtvrthodina, v níž si získali rozhodující náskok. První gól dal  Vomáčka hlavou po centru aktivního R.Drozda, druhý gól vstřelil Bahleda po rychlé akci a perfektní přihrávce Krátkého. Domácí se kromě několika standardek vůbec k ohrožení branky nedostali, zato hosté předvedli ještě několik nebezpečných akcí a střel. 

 

 

Druhá půle měla podobný obrázek, přibylo jen více dohadování nad výroky rozhodčího a trochu zbytečné herní nervozity na straně hostů. Domácí ožili a několikrát nebezpečně zahrozili, narozeniny slavící gólman Lhotka měl kromě dobrých zákroků i velké štěstí, když za jeho zády zvonila hned dvakrát tyč! Hosté ovšem i tak mohli skóre navýšit, ve stoprocentní šanci ale neuspěl Příhoda a Vomáčkovu další gólovou hlavičku vytáhl gólman Dvořák. Třetí gól tak přišel až v závěru, kdy akci J.Kremsy zakončil přesnou střelou k tyči Svatoš. Hosté pak už dovedli zápas k cenným a zaslouženým 3 bodům, a zahájili tak sezónu mnohem lépe, než tu loňskou.

 

AUTOR: Josef Vomáčka



Počet diváků: 120. Rozhodčí: ZEVL Karel - POLIDA Václav (N), PASTOR Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.