Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 13:30

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Minutu před koncem rozhodl hostující Pechánek


Branky


0

Pěknou přestřelku nakonec zvládli hosté z Ratibořských Hor, jak utkání hodnotí jejich trenér?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Ratibořské Hory
Milan Balík, trenér: K tomuto utkání jsme odjeli ve velmi zdecimované sestavě kvůli sedmi omluvenkám hráčů základního kádru. Díky pochopení hráčů našeho B týmu jsme ale nakonec dali dohromady alespoň 13 hráčů. Utkání jsme začali aktivně a hned v první minutě jsme se ujali vedení po pěkné akci brankou Tomáše Vocílky. Zodpovědnou hrou jsme si pak v prvním poločase vytvořili ještě několik dalších čistých gólových šancí, škoda ale je že k navýšení skóre došlo až v závěru poločasu po další brance Tomáše Vocílky ve 42. minutě. Ve druhém poločase nás soupeř začal přehrávat a docílil brankami v 53. a 65. minutě srovnání skóre na 2:2. Naši hráči ale přesto nesložili zbraně a po jedné z brejkových situací jsme vstřelili minutu před koncem utkání vítězný gól po chytré a krásné střele Tomáše Pechánka. Tentokrát si pochvalu za bojovnost a nasazení zasluhuje celý náš kolektiv, který na utkání odjel a to včetně několika našich věrných fanoušků. Tyto tři získané body jsou pro nás velice cenné. V našem dalším utkání nastoupíme v neděli 8.10. od 16.00 hodin na domácím hřišti proti aktuálně druhému týmu tabulky FK Sokol Třebětice. Zveme všechny naše věrné diváky.



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň B
O. Skipala [-] - O. Beníšek [-] , R. Cigáň [-] (46. J. Kollmann [-] ) , J. Veselý [-] , D. Bartl [-] , M. Podsclan [-] , J. Kolář [-] , J. Brousek [-] , M. Pancíř [-] , J. Kučera [-] , M. Hofmann [-]

SK Ratibořské Hory
T. Hoffmann [-] - M. Janošík [-] (81. L. Balík [-] ) , T. Pechánek [-] , D. Kutiš [-] , M. Prokeš [-] , A. Fišer [-] , V. Krch [-] , T. Vocílka [-] , F. Kment [-] , M. Blovský [-] , M. Průcha [-] (62. R. Moravec [-] )

ŽK: 37. D. Bartl , 52. J. Kollmann , 64. M. Hofmann - 31. A. Fišer , 52. V. Krch , 52. D. Kutiš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: DIMITROV Nikolaj - ZABILKA Luboš, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.