0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2017 16:30

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šimák a spol. se neprosadili ani v početní výhodě


Branky


0

S hvězdnou posilou ve svých řadách vyrukovali hráči Chotovin do duelu s Ratibořskými Horami, na gól se však čekalo marně. Utkání hodnotí trenér domácího mužstva Milan Balík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Šimák znovu obul kopačky! Vrátil se do Chotovin, kde s fotbalem začínal. Po jednom absolvovaném tréninku odjel s novými spoluhráči do Ratibořských Hor na zápas ve sváteční čtvrtek.

 

Chotovinským navíc situaci velmi ulehčil domácí Říha chvíli před koncem poločasu, když za strčení do protihráče uviděl červenou kartu. Ač se celý druhý poločas musely Ratibořské Hory bránit, nebály se ani občas zaútočit a zaměstnat gólmana Carvu. Velmi blízko gólu byl navíc Prokeš, když nastřelil břevno!

 

Hosté sice měli ze hry více, i sám Šimák se ocitl třikrtá v nadějné pozici, bezgólové skóre ale rozseknout nedokázal. S bodem za remízu tak asi budou spokojenější fotbalisté Ratibořských Hor.



Ohlasy k zápasu


SK Ratibořské Hory
Milan Balík (trenér): V zápase, který byl v očekávání našich hráčů i fanoušků, jsme začali zodpovědně zezadu a snažili jsme se soupeře nepouštět do herní kombinace. Soupeř nastoupil s velmi kvalitními hráči Janem Šimákem, Volodymyrem Bondarevem a dalším hráčem z vyšší soutěže Janem Pavlíčkem. Naše taktika se nám dařila až do nesmyslného zkratu Vojtěcha Říhy, který byl ve 41. minutě vyloučen za strčení do protihráče. Celý druhý poločas jsme museli odehrát v deseti hráčích, přesto jsme si vypracovali několik gólových šancí a nastřelili Michalem Prokešem břevno. Utkání jsme nakonec dovedli do zdárného konce, neboť bod jsme si stoprocentně zasloužili a je spravedlivý. Musím pochválit celé mužstvo za velmi zodpovědný výkon, taktický i bojovný s velkým nasazením všech hráčů. Jako trenér všem hráčům děkuji. Vyzdvihl bych nadstandardní výkon stopera Davida Kutiše a gólmana Tomáše Hoffmanna, který stoprocentně zastoupil svého kolegu v brance Václava Krcha. Za podporu děkuji též našim divákům, kterých se sešlo opravdu hodně. V našem dalším utkání nastoupíme v neděli 1. 10. od 13:30 na hřišti Jiskry Třeboň proti místnímu B mužstvu.




Sestavy


SK Ratibořské Hory
T. Hoffmann [-] - J. Vaněček [-] , T. Vocílka [-] , V. Říha [-] , L. Skopec [-] , M. Janošík [-] (46. L. Homola [-] ) , D. Kutiš [-] , M. Prokeš [-] (83. D. Feichtinger [-] ) , A. Fišer [-] , S. Katolický [-] , F. Kment [-] (85. M. Průcha [-] )

TJ Sokol Chotoviny
L. Carva [-] - J. Turek [-] , J. Pavlíček [-] , J. Vácha [-] , D. Mendel [-] (83. J. Jordák [-] ) , J. Šimák [-] , O. Čech [-] , T. Vrhel [-] (46. J. Veselý [-] ) , V. Bondarev [-] , J. Dvořák [-] , M. Moos [-]

ŽK: 18. J. Dvořák , 41. D. Mendel , 43. O. Čech , 65. M. Moos , 75. J. Pavlíček . ČK: 41. V. Říha .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Zabilka Luboš - HANZAL ING. Jiří, MRAČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.