FOTO: Bystřice ztratila vedení, tři body si béčko Třeboně vybojovalo v závěru


Branky


1

V Bystřici se hrál velmi atraktivní fotbal nahoru dolů celých devadesát minut... 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu byl co výkop, to šance a nikdo by se tak nemohl divit, kdyby zápas v desáté minutě byl 3:3. Hosté už ve druhé minutě nedokázali dát gól, když Veselý netrefil prázdnou bránu. Neuběhla ani minuta a dali o sobě vědět domácí střelou, které chybělo málo, aby skončila golem. Už v páté minutě otevřel skóre střelou Veselý.

 

Domácí to ale nezaskočilo a neuběhly ani dvě minuty a Havel krásnou střelou na zadní tyč srovnal skóre na 1:1 a to běžela teprve sedmá minuta zápasu a dále pokračoval fotbal nahoru dolů. I když více šancí na gól měli hosté, ale nedokázali proměnit své velké šance. Tak udeřili domácí z rohového kopu chvíli před půlí. Do šaten se šlo za stavu 2:1 pro domácí. 

 

 

Po poločase se začalo zase ve velkém tempu a běžela padesátá třetí minuta a hosté srovnali na 2:2 po zásluze Brouska. Pak si začali domácí vytvářet menší převahu hry a asi každý čekal, že to vezmou do rukou zkušení domácí mazáci Frühauf s Havlem. Když hosté přežili nápor domácích, tak v 85. minutě opět udeřil Veselý. Pak se snažili domácí ještě něco s výsledkem udělat, takže otevřeli hru dopředu a hostě je ještě jednou potrestali, když Redžepi obešel hráče i gólmana a poslal přihrávku před bránu, kde dorážel do prázdné brány Kollmann.

 

AUTOR: Jakub Tročil



Sestavy


TJ Jiskra Nová Bystřice
A. Janata [-] - T. Dvořák [-] , R. Schmidt [-] , V. Hašek [-] (46. J. Kaiseršot [-] ) - J. Kalvas [-] (62. Z. Steklý [-] ) , F. Kapias [-] (74. O. Brus [-] ) , D. Frühauf [-] (87. M. Budoš [-] ) , V. Brabec [-] , Z. Březina [-] - P. Podolský [-] , J. Havel [-]

TJ Jiskra Třeboň B
O. Skipala [-] - J. Veselý [-] , D. Bartl [-] , F. Čábela [-] , I. Redžepi [-] (90. J. Farkota [-] ) , J. Kolář [-] , J. Brousek [-] , J. Matoušek [-] (70. J. Kollmann [-] ) , M. Pancíř [-] , O. Beníšek [-] , J. Kopecký [-]

ŽK: 43. Z. Březina , 62. D. Frühauf - 24. J. Veselý , 87. J. Kollmann .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kovařík Zdeněk - ROUS Zdeněk, BROŽ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 9. 2017 10:56
V Bystřici se hrál velmi atraktivní fotbal nahoru a dolů celých devadesát minut. Začátek zápasu byl co výkop to šance a nikdo by se nemohl tak divit kdyby zápas v desátý minutě byl 3:3 jelikož hosté už ve druhé minutě nedokázali dát gól když Veselý netrefil prázdnou bránu. Neuběhla ani minuta a dali o sobě vědět domácí střelou který chybělo málo aby skončila golem. Už v páté minutě otevřel skóre střelou Veselý. Domácí to ale nezaskočilo a neuběhli ani dvě minuty a Havel krásnou střelou na zadní tyč srovnal skóre na 1:1 a to běžela teprve sedmá minuta zápasu a dále pokračoval fotbal nahoru a dolů i když více šancí na gól měli hosté, ale nedokázali proměnit své velké šance. Tak udeřili domácí z rohového kopu chvíli před půlí. Do šaten se šlo za stavu 2:1 pro domácí. Po poločase se začalo zas ve velkém tempu a běžela padesátá třetí minuta a hosté srovnali na 2:2 po zásluze Brouska. Pak si začali domácí vytvářet menší převahu hry a asi každý čekal že to vezmou do rukou zkušený domácí mazáci Frühauf s Havlem i když Frühauf od začátku zápasu stál u každé domácí akce tak moc balony Havlovi a ani ostatním hráčům nechtěl pujčovat a tak to končilo skoro vše u Frühaufa. Když hosté přežili nápor domácích tak v 85 minutě opět udeřil Veselý. Pak se snažili domácí ještě něco s výsledkem udělat tak otevřeli hru do předu a hostě ještě jednou potrestali když Redžepi obešel hráče i gólmana a poslal přihrávku před bránu kde dorážel do prázdný brány Kollmann.