D. Trojan 57.
R. Iliev 65. (p.)
2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cehnice lhenické vítězné tažení nezastavily


Branky


57. D. Trojan , 65. R. Iliev (p.)
0

Lheničtí pokračovali v sérii zápasů, v nichž z pěti ze šesti brali všechny body při skóre 24:3 a vyhoupli se již na třetí tabulkovou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

Domácí za vstupu do utkání s Cehnicemi měli v tabulce před nimi pouze jednobodový náskok a tomu i odpovídal vyrovnaný průběh prvního poločasu za oboustranně skromně vznikajících brankových příležitostí. Jen obtížně se bez většího pohybu a nápaditosti prosazovali přes důslednou, dobře organizovanou cehnickou obranu s urostlými beky, což jim ubíralo klidu na kopačkách a v nakopávání míčů se přizpůsobovali soupeři. Ten za pozorné defenzivy sázel jen na občasné útočné výpady, které stačili domácí zachycovat, a tak při poločasové otáčce byl na ukazateli stav 0:0.

 

Podstatné momenty:

6.´- po lhenické ztrátě míče šli do protiútoku Cehničtí, jejich střelecké zakončení stačil stopér Kopf zblokovat

20.´- domácí se konečně dočkali nebezpečné přímé střely na gólmana Nováka, z kopačky Maháka však skončila těsně nad břevnem

21.´- po lhenickém presinku získal balón Prenner,  vyslal Pořádka, ten byl zastaven faulem a trestný kop v provedení Ilieva stačil Novák vytěsnit

38.´- další trestný kop Lhenických z 20 metrů za faul na Ilieva, zahrán Beranem, jen se štěstím neskončil v cehnické síti

 

42.´- lhenickou vydařenou akci zakončil hlavou před brankou Iliev nepřesně

2. poločas

Domácí lhenický tým vstoupil do 2.poločasu s viditelným větším nasazením, důrazem v osobních soubojích, zpřesněním kombinace a využíváním křídelních prostorů. Získával herně navrch a zaslouženě šel do vedení (1:0), aby vbrzku z penalty ho navýšil na 2:0. Za dvougólového náskoku se již více soustředil na taktické jeho hájení a spoléhal více na kontry v přečíslení, neboť Cehničtí, ve snaze po zkorigování pro ně nepříznivého stavu, byli útočnější, jejich obrana byla otevřenější. Další gólové příležitosti již nebyly využity, a tak průběžný stav 2:0 zůstal i výsledkem konečným, pro domácí za druhopoločasový výkon zaslouženým.

 

Podstatné momenty:

46.´- míč vybojoval Pořádek, předložil jej Mahákovi, který v gólové pozici zasáhl balón nepřesně

52.´- z rozehraného trestňáku našel Iliev Maháka, který ale z otočky do „černého“ nezamířil

57.´- po Ilievově akci a jím předloženém míči zleva před Novákovu branku to byl Trojan, co ho uklidil zblízka do sítě a poslal Lhenické do vedení (1:0)

65.´- Prenner vybídl k průniku do šestnáctky Trojana, který po uvolnění zprava byl v trestném území sražen a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Iliev (2:0)

75.´- další pohlednou nebezpečnou akci domácích, po ose Beran-Prenner-Iliev, zakončoval poslední jmenovaný, jeho záměr však gólman vystihl

83.´- gólovou příležitost ke snížení dvougólového rozdílu měli v úniku Cehničtí, její střelecké zakončení lhenická obrana ale zmařila

 

Autor: Jan Bumba



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice
Václav Mareš, trenér: Před zápasem jsme se museli obejít bez dvou hráčů základní sestavy T. Tůmy (Morava) a T. Balici, který si hodinu před zápasem přivodil zranění na ruce tak vážné, že musel na operaci. Co se týče zápasu, tak Cehnice přijely z velice defenzivní taktikou a musím říci, že celý první poločas hráli přesně to, co potřebovali. My jsme hráli špatně. Neměli jsme žádný pohyb, nebyli jsme agresivní a především jsme se naprosto přizpůsobili hře hostů, kteří to jenom nakopávali. Druhý poločas už jsme to byli my. Začali jsme bojovat, hrát po stranách a hosté s tím najednou měli problémy. První branku jsme vstřelili po akci Romana Ilieva, který utekl po levé straně a David Trojan do prázdné branky dal na 1:0. Druhou branku jsme přidali o deset min. později, kdy se po pravé straně uvolnil David Trojan, byl sražen v pokutovém území a Roman Iliev z penalty dal na 2:0. Do konce zápasu jsme si vytvořili ještě nějaké příležitosti, ale hostující brankař Jiří Novák svůj tým podržel. Výborné utkání odehrál Dominik Kiš a David Trojan.




Sestavy


SK Lhenice
J. Dvořák [-] - D. Kiš [-] (87. D. Lukač [-] ) , R. Pořádek [-] , R. Iliev [-] (84. P. Starý [-] ) , M. Mahák [-] , L. Kopf [-] , P. Prenner [-] , J. Beran [-] , D. Kiš [-] , D. Trojan [-] , D. Kolář [-] (33. R. Sura [-] )

Sokol Cehnice
J. Novák [-] - P. Řehoř [-] , O. Martínek [-] , P. Pletka [-] , P. Hovorka [-] , R. Frčka [-] , J. Prokeš [-] , O. Sadlak [-] , P. Krejsa [-] , V. Turek [-] , T. Klas [-] (80. M. Přech [-] )

ŽK: 25. L. Kopf - 38. P. Hovorka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ondřej - PRAVDA Luboš, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.