Chalupa zajistil Čkyni tři body


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Patrik Krull, vedoucí mužstva: V dohrávaném prvním kole jsme hostili tým z Dříteně. Do zápasu jsme vstoupili aktivně a hned v 8. min se hezkým lobem trefil Chalupa. V aktivní hře jsme pokračovali a vytvořili si do poločasu další velké šance které jsme bohužel neproměnili. Vstup do druhé půle byl obdobný, v 58. min jsme neproměnili penaltu a v dalších minutách následovala dvě nastřelená břevna z naší strany. Na konci utkání se dostali hosté do ojedinělého útoku a nastřelili také tyč! Když to shrneme tak vítězství je zasloužené, ale čtyři neproměněné tutovky, penalta a dvě břevna... příště už jedna vstřelená branka stačit na vítězství nemusí.




Sestavy


SK Čkyně
P. Miklas [-] - M. Chalupa [-] , V. Turek [-] , J. Vondrášek [-] , A. Klose [-] - M. Kuta [-] (79. Š. Friedl [-] ) , J. Král [-] (83. M. Turek [-] ) , J. Děd [-] , R. Vojta [-] (62. L. Toman [-] ) - M. Kuneš [-] , M. Gerold [-] (67. J. Fiedler [-] )

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - J. Moudrý [-] , V. Pečenka [-] , J. Vanda [-] , R. Vo Son [-] (56. M. Koudelka [-] ) , T. Kovařík [10.0] , M. Pojer [-] , L. Pfeffer [-] , P. Švejda [-] , O. Moudrý [-] , J. Klimeš [-]

ŽK: 84. T. Kovařík , 86. O. Moudrý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Plaček Tomáš - HEINZL Václav, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.