Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

9.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čkyně pustila Sousedovice do čela jen na týden


Branky


58. J. Král , 78. M. Chalupa (p.) - 64. F. Duba (p.)
0

Na souboj dvou týmu bez ztráty bodu lákalo 5. kolo I.B třídy. Do Čkyně zajížděla Westra Sousedovice, v tabulce tyto týmy dělil od sebe pouze rozdíl jedné branky ve skóre, dal se tedy očekávat vyrovnaný fotbal. Ještě před samotným utkáním domácí předali dary našim oslavencům, třicítku slavil náš brankář Josef Kainc a padesátku oslaví 19. 9. legenda Čkynského klubu a člen VV klubu Václav Turek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě tutovky zůstaly pohřbeny

Utkání začalo z obou stran opatrně, nikdo nechtěl udělat chybu. První dobrá šance přišla od domácích když v 9. minutě ze standardky našel Král dobrým centrem Kuneše na zadní tyči, dobře připravený Šilhan v brance hostí vytěsnil ale jeho pokus na rohový kop. V 17. minutě přišla obrovská šance hostí, do které se dostal Milan Glazunov po chybě domácí obrany, hostující forvard postupoval sám na Kaince, ale trestuhodně minul. O tři minuty později si udělal s hostujících obrany kuželky výborně hrající Kuta, dostal se před vápnem přes tři hráče, naservíroval míč Geroldovi, který nastřelil pouze tyč! Domácí byli v první poločase lepším týmem, drželi více balon na svých kopačkách ale na tutovky to bylo 1-1. Poslední větší šanci v prvním dějství měl domácí Gerold, když z pozavápna vystřelil a Šilhan musel vyškrábnout střelu na rohový kop, z kterého se změna stavu nekonala. Do kabin se tak šlo za bezbrankové remízy.

Čkyně nakonec o gól lepší

Do druhé půle se nastoupilo obdobně jako do té první, jen hosté měli o trošičku více ze hry. První velkou šanci v druhé půli měli však domácí, Vojta vyslal ze středu hřiště do brejku Krále, který z těžkého úhlu vystřelil přesně na zadní tyč - 1:0. V 61. minutě měli hosté příležotost na vyrovnání, zahrávali dobrou standardku, kterou naštěstí pro domácí nikdo netečoval a balon tak prolétl jen těsně vedle tyče. O tři minuty později se do vápna domácích dostal Filip Duba, zmocnil se odraženého míče, který si píchl před sebe a vzápětí byl podražen domácím Vondráškem, sudí Ryneš neváhal a nařídil penaltu, zahrávání pokutového kopu se ujal sám faulovaný a s přehledem proměnil - 1:1. V 75. minutě přišel rozhodující moment zápasu, na branku postupoval domácí Král, ale těsně před vápnem byl stažen hostujícím Jalůvkou, zahrávání přímého kopu se ujal Kuneš, ale jeho pokus skončil v chumlu ve vápně, poté se míč odrazil před vápno k volnému Dědovi, který vystřelil, ale místo branky trefil ruku obránce Sousedovic a byla z toho penalta. K zahrávání pokutového kopu se postavil Chalupa a nedal Šilhanovi šanci - 2:1. Do konce zápasu zbývalo něco málo přes deset minutek a dal se očekávat nápor hostí. Čkyně si však už vítězství pohlídala a je tak jediná v I. třídách bez ztráty jediného bodu. Za týden jede Čkyně k nováčkovi do Cehnic, Sousedovice čekají tři domácí utkání v řadě, jako první budou hostit Vacov "B".

Autor: Patrik Krull



Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Josef Kuneš, trenér: Na soupeře jsme byli připraveni a už od začátku utkání bylo vidět, že to bude fotbal na úrovni. Hra měla tempo, my jsme měli v první půli dvě velké šance a soupeř jednu, byli jsme hodně aktivní a dá se říct, že hru jsme ovládli, ale bohužel opět jsme neproměnili šance. V druhé půli se hra vyrovnala a soupeř začal hrozit. Naše obrana ale hrála kompaktně a pozorně. Bylo to o gólu a ten se nám podařilo vstřelit, jenomže soupeř srovnal z penalty. Utkání bylo bojovné do konce utkání a my jsme se dočkali druhé branky, také z penalty. Zvítězili jsme a potvrdili výborný vstup do sezóny. Pochvalu zaslouží celý tým ale i naši skvělí fanoušci, kteří udělili takovou atmosféru, že utkání bylo pro všechny opravdu kvalitní fotbalový zážitek.

FC Znakon Sousedovice
Přemysl Šroub, trenér: Ve šlágru kola se hrálo o první místo v tabulce a bohužel jsme prohráli. V první půli měla Čkyně uzemní převahu a my hrozili z rychlých protiútoků. Naší největší šanci měl Tomáš Glazunov, který postupoval zcela sám na branku a zakončil vedle. Domácí nastřelili tyč a dvakrát dobře zasáhl náš brankář Šilhan. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0. Do druhé půle jsme vstoupili dobře a paradoxně, když jsme získávali uzemní převahu tak utekl Král a dal na 1:0. Vyrovnali jsme hned po šesti minutách zásluhou Duby z penalty. Pak přišla 78. minuta a nastřelená ruka v našem vápně a z přísné penalty domácí zápas rozhodli a ukončili nám sérii dvanácti výher v řadě. Každá série jednou končí a my ze hřiště odešli se vztyčenou hlavou. Teď máme tři zápasy doma a pokusíme se získat 9 bodů.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Klimeš Jiří - HUČÍK Michal, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.