Strunkovice si pohrály s Cehnicemi


Branky


0

Domácí přehráli cehnický Sokol s velkým přehledem...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráči se celý týden připravovali na nedělní zápas, který byl poměrně důležitý po dvou porážkách od favoritů. Hlasy z tábora Blaníku nepřipouštěly jakoukoliv ztrátu bodů a na hřišti to dle toho vypadalo. Cehnice odehrály prvních deset minut o deseti hráčích, poté se dostavilo další auto s hráči. Sotva tým hosté doplnili, poprvé inkasovali od J. Němečka - 1:0. Do poločasu pak zvýšil R. Žurek na 2:0 a hosté moc nezlobili ani ve druhém poločase a brankáře domácích Řezníčka prakticky neohrozili.

 

Blaník se kupodivu přizpůsobil a pětadvacet minut druhé půle jenom zahazoval své šance. Až v 70. minutě zvýšil opět R. Žurek na 3:0 a potvrdil lepšící se formu. V 78. minutě pak T. Škopek zvýšil na 4:0 po pár minutách na hřišti a v 84. minutě vsítil S. Pelech již na 5:0 a hosté byli na ručník. Když je pak znovu T. Škopek dorazil na 6:0, byli rádi, že zápas je u konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice
Miroslav Mottl, předseda klubu: "Blaník splnil svůj cíl, výborný byl Kuri Kureš na stoperu,ostatní dobře sekundovali. Zdá se, že trenéři stabilizují sestavu, vyprazdňuje se marodka a u konce je též trest I. Šimčíka. Nyní zajíždíme do Vlachova Březí, ve čtvrtek poté hrajeme doma s Volyní a v neděli opět doma s SK Lhenice.Tento cyklus zápasů by měl odhalit naše podzimní ambice."




Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šíma Václav - BEZPALEC Martin, MUZIKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.