4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kovařík hattrickem porazil Vlachovo Březí


Branky


0

Na podmáčeném hřišti se nehrál kdovíjak dobrý fotbal, ale lepé se s tím vypořádali domácí, kteří nasázeli hostujícímu celku čtyři góly, u kterých byl pokaždé Tomáš Kovařík

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas v režii krásných gólů domácích

Do prvního gólů byl zápas vyrovnaný, žádná vážnější šance nebyla. V 13. minutě Miloš Pojer rozehrál bekovku na krátko na T. Kovaříka a ten dlouhým nákopem našel Klimeše, který střelou na vzdálenější tyč skóroval, hosté mohli vyrovnat, ale Lébl podržel tým. Ve 38. minutě se kopala standardní situace z ostrého úhlu a T. Kovařík krásnou střelou od břevna skóroval, o tři minuty dostal krásnou přihrávku od Švejdy opět T. Kovařík a deset metrů za vápnem televizním gólem z první vymetl gólmanovi pavouky v rohu branky, za poločasu se šlo do kabin za stavu 3:0 pro domácí a bylo skoro rozhodnuto.

Kovařík dokonal hattrick i díky penaltě, která se musela opakovat

Ve druhém poločase hosté hrozili z brejku, ale Lébl vždy podržel, v 56. minutě přišel zákrok ve vápně, kopala se penalta, ke které se postavil T. Kovařík, proměnil, ale pokutový kop se opakoval kvůli postavení hostujícího kapitána ve vapně. T. Kovařík ale s přehledem pokutový kop do stejných míst proměnil, v 72. minutě se kopal přímý kop na bránu hostí a T. Kovařík orazítkoval břevno. O pět minut později neuspěl z přímého kopu ani Marek Kovařík. Ke konci zápasu měli šance hosté i domácí a Lébl vše zlikvidoval, na druhé straně neuspěl Marek Kovařík, Moudrý ani Švejda. A zápas zaslouženě vyhráli domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Tomáš Kovařík, hráč: První dva zápasy nám nevyšly, vyříkali jsme si po tréninku, co je špatně a co by se mělo zlepšit a mělo to něco do sebe, bojovalo se a občas se na to dalo i dívat, myslím si, že diváci byli spokojeni, důležité jsou tři body a doufám, že je potvrdíme ve Lhenicích příští týden, hráčem zápasu bych zvolil Romana Vo Sona a Pavla Švejdu.




Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - V. Pečenka [-] (66. M. Kovařík [-] ) , M. Werner [-] (75. M. Koudelka [-] ) , R. Vo Son [-] (84. J. Bláha [-] ) , T. Kovařík [-] , M. Pojer [-] , L. Pfeffer [-] (60. J. Moudrý [-] ) , P. Švejda [-] , O. Moudrý [-] , M. Kovařík [-] , J. Klimeš [-] (81. L. Koudelka [-] )

FC Vlachovo Březí
J. Kouba [-] - A. Kravčenko [-] (56. M. Kukla [-] ) , R. Kalčík [-] , M. Hojdekr [-] , F. Daniel [-] (34. J. Bízek [-] ) , O. Pečený [-] , J. Bušek [-] (52. Š. Kužvart [-] ) , J. Hubáček [-] (81. V. Holík [-] ) , L. Martínek [-] , P. Dejmek [-] , J. Bízek [-]

ŽK: 90. M. Kovařík - 4. L. Martínek , 38. O. Pečený , 58. J. Hubáček . ČK: 62. R. Kalčík .
Hráči zápasu: P. Švejda , R. Vo Son , T. Kovařík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VANÝSEK Vladislav - ONDŘEJ Adam, LAFATA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.